Ατρόμητος: Ανακοίνωση για την προπώληση εισιτηρίων

Ατρόμητος: Ανακοίνωση για την προπώληση εισιτηρίων

Η εξαιρετική πορεία του Ατρόμητου αναμένεται να φέρει αρκετό κόσμο στο γήπεδο του Περιστερίου για το ματς με τον Πανιώνιο.

Η ξέφρενη πορεία του Ατρόμητου στη φετινή Super League, όπου και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας αναμένεται να φέρει αρκετό κόσμο στο εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο για την 10η αγωνιστική.

Έτσι με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ατρόμητος ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι θα ξεκινήσει νωρίτερα την προπώληση εισιτηρίων.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι από αύριο (Τετάρτη 1/11) ξεκινά η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 17.00 μέχρι τις 20.00 στο εκδοτήριο της Θύρας 2. Κατά τη διάρκεια της πώλησης των εισιτηρίων, θα υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης και έκδοσης του δωρεάν μαθητικού διαρκείας για την περίοδο 2017-18.

Η προπώληση θα συνεχιστεί την Πέμπτη 2/11 και την Παρασκευή 3/11 από τις 17.00 μέχρι τις 20.00 στο εκδοτήριο της Θύρας 2.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Η αγορά εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί και διαδικτυακά στο ακόλουθο link:

http://online2.theasis.cy.net/ticketonline/atromitos/ στις θύρες 2, 4 και 7 μέχρι και τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ