Ρονάλντο : Θέλει να αγοράσει ομάδα στην Ισπανία ή την Αγγλία

Ρονάλντο : Θέλει να αγοράσει ομάδα στην Ισπανία ή την Αγγλία

Την επιθυμία του να αγοράσει ομάδα στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας ή της Αγγλίας εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ρονάλντο.

Μετά από μια σπουδαία καριέρα σε Κρουζέιρο, Αϊντχόφεν, Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν, Κορίνθιας, Εθνική Βραζιλίας, περισσότερα από 400 γκολ, πολλούς τίτλους σε συλλογικό (δύο ισπανικά πρωταθλήματα, δύο ισπανικά Super Cup, ένα Κύπελλο Ισπανίας και ένα Κύπελλο UEFA μεταξύ άλλων) και εθνικό (δύο Παγκόσμια Κύπελλα, δύο Copa America μεταξύ άλλων) και έχοντας περάσει σχεδόν μια επταετία από την αποσύρσή του, ο Ρονάλντο θέλει να επιστρέψει ενεργά στο ποδόσφαιρο.

Όχι όμως εντός των τεσσάρων γραμμών, όπου τον είδαμε -δυστυχώς όχι για όσο θα θέλαμε λόγω των τραυματισμών του- να μαγεύει κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά σε… προεδρικό θώκο! Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο 41χρονος Βραζιλιάνος, μιλώντας στον Φόλχα ντε Πάουλο, εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αγοράσει μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας στην Αγγλία ή την Ισπανία!

«Αν και η προεδρία (σ.σ.: του είχε προταθεί να αναλάβει την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας) θα ήταν μεγάλη τιμή, θέλω πριν από αυτό να ζήσω την εμπειρία της λειτουργίας ενός μεγάλου συλλόγου. Σκέφτομαι να αγοράσω έναν σύλλογο στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας ή της Αγγλίας. Θέλω να κάνω κάτι καινοτόμο. Νομίζω ότι είμαι καλά προετοιμασμένος για αυτήν την πρόκληση», ανέφερε ο Ρονάλντο, υπογραμμίζοντας πως «δεν ένιωθα έτοιμος για την προεδρία», χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση στο μέλλον.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ