Το «ψάχνει» για το σχήμα ο Χιμένεθ

Ο Μανόλο ΧΙμένεθ σκέφτεται και τη λύση του σχηματισμού 3-5-2 για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στο σχήμα της ΑΕΚ, αλλά και στα πρόσωπα που θα παρατάξει σήμερα στη Νέα Σμύρνη, δουλεύοντας στο μυαλό του δύο, όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από τα Σπάτα, επιλογές.

Ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται σοβαρά την επιλογή του 3-5-2, «θωρακίζοντας» την άμυνα της ΑΕΚ με ένα σχήμα που θα έχει τον Βράνιες, τον Τσόσιτς και ενδεχομένως τον Τζανετόπουλο στην άμυνα, με τους Μπακάκη, Λόπες στα άκρα και τους Σιμόες, Γιόχανσον στο κέντρο.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Μάνταλος θα βρεθεί σε ρόλο επιτελικού και οι Αραούχο, Λιβάγια, Χριστοδουλόπουλος, θα δώσουν… μάχη, για τις δύο θέσεις της επίθεσης. Πρόκειται για ένα σχήμα που ο Χιμένεθ επιλέγει κυρίως στα ευρωπαϊκά ματς και έχει «βγει» στην ΑΕΚ. Γι’ αυτό και υπάρχει στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ωστόσο, ο Χιμένεθ ακόμα δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις. Αφού και χθες στα Σπάτα, δούλεψε επίσης την… γνωστή διάταξη, με τους Μάνταλο, Λάζαρο στα άκρα και τον Λιβάγια λίγο πιο πίσω από τον Αραούχο. Δείγμα του ότι ακόμα το σχήμα αλλά και τα πρόσωπα για το ματς της Νέα Σμύρνης, δεν έχουν «κλειδώσει». Και οι τελικές αποφάσεις του Χιμένεθ αναμένονται λίγες ώρες πριν το παιχνίδι, στο οποίο η ΑΕΚ αναζητά την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα, μετά από τρία διαδοχικά άσχημα αποτελέσματα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από