Μητσοτάκης: «Καλή επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες και όλους τους αθλητές της ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες» (vids)

Μητσοτάκης: «Καλή επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες και όλους τους αθλητές της ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες» (vids)

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους Έλληνες αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν με την τελετή έναρξης να πραγματοποιείται χωρίς προβλήματα.

Με ανάρτηση του στο Facebοοκ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το δικό του μήνυμα στους αθλητές που λαμβάνουν μέρος.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Καλή επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες και όλους τους αθλητές της ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν σήμερα στο Παρίσι. Τους εκπροσώπους της χώρας μας στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού.

Το ταξίδι σας προς τη σπουδαία αυτή διοργάνωση δεν φανερώνει μόνο τις αθλητικές σας δυνατότητες. Αλλά αποδεικνύει ότι το πάθος, η δύναμη και η επιμονή χαράζουν νέους δρόμους και οδηγούν σε διακρίσεις στα γήπεδα και νίκες στη ζωή. Ότι όταν νους και καρδιά συντονίζονται σε έναν σκοπό, κανένα εμπόδιο δεν είναι ανυπέρβλητο.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στέκονται με υπερηφάνεια και συγκίνηση στο πλευρό σας. Στα μάτια μας, είστε ήδη Ολυμπιονίκες!».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ