Τέιτουμ: «Ήταν πολλά τα χαμένα σουτ στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Τέιτουμ: «Ήταν πολλά τα χαμένα σουτ στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο Τζέισον Τέιτουμ μίλησε για την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με τις ΗΠΑ.

Η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με μια πολύ δυνατή ομάδα και κατάφερε τον στόχο της κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Ο Τζέισον Τέιτουμ μπορεί να κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους Σέλτικς όμως δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Στιβ Κερ και δεν πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις.

Ο ηγέτης των Κελτών μίλησε για το πως τα πήγε, αλλά και για το έχει αναφερθεί για εκείνον όλο αυτό το διάστημα.

Οι δηλώσεις του Τζέισον Τέιτουμ:

«Είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που έχει γίνει τόση και τόση συζήτηση. Υπήρχε μια περίοδος που λεγόταν: «Είναι σούπερ σταρ ή όχι;» Έπειτα έγινε μια μεγάλη συζήτηση, όπως «Είναι έτοιμος για πρωτάθλημα τώρα»; Τότε υπήρξε το «Πώς θα μπορούσε να μην πάει στους Ολυμπιακούς»;

Λοιπόν, μόλις κέρδισα ένα πρωτάθλημα, είναι καλοκαίρι, μπορεί να είναι ωραίο να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα και το ESPN δεν θα μιλάει για σένα. Αλλά υποθέτω ότι αυτό είναι μέρος του και αυτό μπορεί να είναι το επίπεδο που έχω φτάσει τώρα στην καριέρα μου.

Ήταν πολλά τα χαμένα σουτ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στην εποχή των social media, τα βλέπεις όλα. Βλέπετε όλα τα tweets και τους ανθρώπους στα podcast και τους ανθρώπους στην τηλεόραση να λέτε την γνώμη τους για το αν θεώρησαν ότι ήταν μια καλή απόφαση ή ήταν μια εξωφρενική απόφαση ή οτιδήποτε άλλο. Προφανώς, ήθελα να συνεισφέρω περισσότερα και δεν έχω βρεθεί ποτέ σε αυτή την κατάσταση.

Ξέρω ότι δεν έκανα jump shot όταν ήμουν με την Team USA. Δεν ξέρω γιατί. Είναι περίεργος ο ρυθμός να είσαι με την ομάδα των ΗΠΑ. Ποτέ δεν ξέρεις ακριβώς πότε θα πάρεις την μπάλα. Αλλά αυτό είναι μέρος του».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ