Τεντόγλου και Καραλής για τη φωτιά στην Αττική: «Βλέπαμε από τα παράθυρα του αεροπλάνου να σκοτεινιάζει»

Τεντόγλου και Καραλής για τη φωτιά στην Αττική: «Βλέπαμε από τα παράθυρα του αεροπλάνου να σκοτεινιάζει»

Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκαν στις πυρκαγιές και τα όσα αντίκρυσαν μέσα από το αεροπλάνο.

Ο Μίλτος Τεντόγλου με το χρυσό μετάλλιο στα χέρια του και ο Εμμανουήλ Καραλής με το χάλκινο προσπάθησαν να απαλύνουν το βαρύ κλίμα που επικρατούσε λόγω των πυρκαγιών στην Αττική, κατά την άφιξή τους στην Ελλάδα από το Παρίσι.

O δις «χρυσός» Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος. Μίλτος Τεντόγλου, δήλωσε από την πίστα του αεροδρομίου, αμέσως αφού πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα: «Μόλις ήρθαμε. Από πίσω είναι το αεροπλάνο. Δεν είμαι καλός να μιλάω για τα συναισθήματά μου. Ο Μανόλο είναι καλύτερος. Χαίρομαι που επέστρεψα σπίτι. Φτάσαμε… βρίσκοντας την Ελλάδα σε άσχημη κατάσταση. Η χώρα είναι σε άσχημη κατάσταση. Κι εμείς μόλις φτάσαμε… δεν ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται. Ελπίζω να είναι όλα καλά πάντως».

Διαβάστε επίσης: Βαγγέλης Μαρινάκης: «Οι σκέψεις όλων μας με τους συμπολίτες μας, τους εθελοντές και τους πυροσβέστες» (pic)

Για την κατάκτηση του δεύτερου χρυσού μεταλλίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Τεντόγλου τόνισε: «Όλη η ομάδα, όλοι οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, είτε πήραν μετάλλια είτε όχι ήταν φανταστική. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό που κατάφερα. Είναι δύσκολο να κερδίζεις πόσω μάλλον για δεύτερη φορά. Πραγματικά είμαι πολύ υπερήφανος για τον εαυτό μου και ευχαριστώ όλους τους Έλληνες για την υποστήριξή τους. Τώρα συνεχίζω με αγώνες, στα Diamond League και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Ο «χάλκινος» στο άλμα επί κοντώ στο Παρίσι, Εμμανουήλ Καραλής, επισήμανε: «Σίγουρα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε, όλη η εθνική. Είμαστε αβλαβείς, αλλά όπως ερχόμασταν και βλέπαμε έξω από τα παράθυρα του αεροπλάνου… όλο σκοτείνιαζε η εικόνα, από τα σύννεφα και υπήρχε μία… ησυχία όπως κατεβαίναμε. Ελπίζουμε να είναι όλα καλά. Είμαστε όλοι αρκετά στενοχωρημένοι για το τι συμβαίνει στη χώρα. Ελπίζουμε να είναι όλα καλά, να σβήσουν επιτέλους αυτές οι φωτιές και να μπορούμε να συνεχίσουμε ξανά τη ζωή μας».

Για τη δική του επιτυχία, το χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ, ο Καραλής σχολίασε: «Ολυμπιακό μετάλλιο είναι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος κι ευτυχισμένος που κέρδισα το πρώτο μου Ολυμπιακό μετάλλιο. Τώρα κι εγώ συνεχίζω τους αγώνες. Εγώ με τον Μίλτο θα κάνουμε τους ίδιους αγώνες στα Diamond League. Οπότε, ναι, είμαι καλά και ελπίζω στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Λος Άντζελες, να πάρουμε και οι δύο κι άλλα μετάλλια. Και όλη η ομάδα εννοείται…».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ