Ολυμπιακοί Αγώνες: Φινάλε στις ελληνικές συμμετοχές με την Εθνική πόλο ανδρών

Ολυμπιακοί Αγώνες: Φινάλε στις ελληνικές συμμετοχές με την Εθνική πόλο ανδρών

Η τελευταία μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων δε θα μπορούσε να μην έχει ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς η Εθνική πόλο ανδρών θα παίξει κόντρα στην Ισπανία για την 5-6 θέση του Ολυμπιακού τουρνουά

Αν και δεν κρίνεται κάποιο μετάλλιο, η Εθνική ανδρών στο πόλο θα ρίξει αυλαία στις ελληνικές συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, θέλοντας να βάλει έναν θετικό επίλογο στην πορεία της ελληνικής αποστολής στη γαλλική πρωτεύουσα.

Πιο συγκεκριμένα, το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου κοντράρεται με την Ισπανία, στο πλαίσιο των αγώνων κατάταξης για τις θέσεις 5-6. Οι Έλληνες, μετά την σκληρή ήττα στα τελευταία δευτερόλεπτα, από την Σερβία βρήκαν τη δύναμη να κάνουν ευρεία νίκη κόντρα στην Αυστραλία και πλέον θα παίξει απέναντι στους Ίβηρες για να καταλάβουν την πέμπτη θέση στο Ολυμπιακό τουρνουά.

Διαβάστε επίσης: Γερμανία-Σερβία 83-93: Οι «πλάβι» διέλυσαν τους Παγκόσμιους πρωταθλητές και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο

Η Ισπανία ηττήθηκε στα προημιτελικά από την Κροατία και στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5 έως 8 νίκησε την Ιταλία με σκορ 11-9.

Στα τέσσερα τελευταία ματς σε επίσημες διοργανώσεις η Εθνική ανδρών μετράει μία νίκη και τρεις ήττες κόντρα στους Ισπανούς. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 1.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ