Ελλάδα – Καναδάς 19-10: Έπαιξε για την τιμή της η γαλανόλευκη και κατέκτησε την 7η θέση

Ελλάδα – Καναδάς 19-10: Έπαιξε για την τιμή της η γαλανόλευκη και κατέκτησε την 7η θέση

Η Εθνική Ελλάδας πόλο γυναικών ξέσπασε στον Καναδά με 19-10 και κατέκτησε την 7η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η Εθνική μας ομάδα πόλο των γυναικών νίκησε με 19-10 την αντίστοιχη του Καναδά και κατέκτησε την 7η θέση στο Ολυμπιακό Τουρνουά του Παρισιού.

Αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη θέση που καταλαμβάνουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά την δεύτερη θέση σε εκείνους της Αθήνας το 2004.

Διαβάστε επίσης: Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (10/8): Πού θα δούμε τον τελικό της Τζένγκο, ΗΠΑ-Γαλλία και το φιλικό Άρης Λεμεσού-Ολυμπιακός

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση και ενδεικτικό αυτού είναι πως τελείωσε ισόπαλο για την Εθνική μας και τον Καναδά. Η Ξενάκη ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι σκοράροντας για την Ελλάδα.

Η Ελλάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο δεύτερο οκτάλεπτο και κατάφερε να προηγηθεί με 7-3, με την περίοδο να κλείνει στο 7-5, αφού ο Καναδάς μείωσε τη διαφορά στα δύο γκολ.

Με δύο αναπάντητα τέρματα στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, ο Καναδάς μείωσε σε 7-5, αλλά η ελληνική ομάδα διατήρησε τον έλεγχο. Μετά το 9-7, στα μισά της τρίτης περιόδου, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα «έτρεξε» σερί 5-0 και μετέτρεψε το υπόλοιπο του αγώνα σε τυπική διαδικασία.

  Τα οκτάλεπτα: 2-2, 5-3, 5-2, 7-3

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ