Λύγισε στα προημιτελικά και περιμένει το ρεπεσάζ ο Κουρουγκλίεφ

Λύγισε στα προημιτελικά και περιμένει το ρεπεσάζ ο Κουρουγκλίεφ

Την ήττα με σκορ 9-4 από τον σπουδαίο Ιρανό Χασάν Γιαζντανιχαρατί γνώρισε ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ, με τον Έλληνα πρωταθλητή να περιμένει τη διαδικασία των ρεπεσάζ.

Πάλεψε όσο μπορούσε με όλες του τις δυνάμεις ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ, όμως κουράστηκε και έχασε με 9-4 από τον Ιρανό, Χασάν Γιαζντανιχαρατί.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έδωσε τα πάντα στον προημιτελικό της ελευθέρας πάλης στην κατηγορία των 86 κιλών, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει την έκπληξη και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, γνωρίζοντας την ήττα από τον 29χρονο Ιρανό ασημένιο ολυμπιονίκη του Τόκιο και τρεις φορές χρυσό στο παγκόσμιο πρωταθλητή.

Ο Ιρανός προηγήθηκε με 1-0, για να του κάνει λαβή και να τον θέσει εκτός για να απαντήσει με 4 βαθμούς και να προηγηθεί 4-1 ο Έλληνας παλαιστής. Η συνέχεια, όμως ανηκε ολοκληρωτικά στον Χασάν Γιαζντανιτσαράτι που εξασάλισε την πρόκριση στους «4». Εκεί θα βρει αντίπαλο τον Μάιλς Νάζεμ Αμινέ από το Σαν Μαρίνο. Αν ο Ιρανός νικήσει τον Αμινέ, τότε ο Κουρουγκλίεβ θα αγωνιστεί στα ρεπεσάζ, έχοντας μία ακόμη ευκαιρία για το χάλκινο μετάλλιο.

Στα προημιτελικά, ο Μάιλς Νάζεμ Αμινέ από το Σαν Μαρίνο, μετά από συγκλονιστική μάχη, νίκησε τον Αζέρο Οσμάν Νουρμαγκομέντοφ. Ο Αμινέ είχε προηγηθεί με 14-8, αλλά ο Νουρμαγκομέντοφ τα έδωσε όλα, αλλά μετά το 14-12, ο Αμινέ έκανε ό,τι χρειαζόταν για να προκριθεί στα ημιτελικά.

Στα άλλα δύο ζευγάρια των προημιτελικών, ο Αμερικανός Άαρον Μαρκέλ Μπρούκς ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Ιάπωνα Χαγιάτο Ισιγκούρο, με 11-1 και προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου αντίπαλο θα βρει τον Βούλγαρο Μαγκομέντ Ελντάροβιτς Ραμαζάνοφ, ο οποίος πήρε τη νίκη, με πτώση (4-1), επί του Ουζμπέκου Γιαβραίλ Σαπίεφ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ