Ο Κουρουγκλίεφ πέρασε σαν σίφουνας στα προημιτελικά!

Ο Κουρουγκλίεφ πέρασε σαν σίφουνας στα προημιτελικά!

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ επικράτησε με 11-0 του Ίθαν Άντριαν Ράμος στα 86 κιλά της ελευθέρας πάλης και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Πορτορικανό Ίθαν Άντριαν Ράμος και με το εντυπωσιακό 11-0 προκρίθηκε στα προημιτελικά της ελευθέρας πάλης ανδρών στη κατηγορία των 86 κιλών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Βέβαια τα δύσκολα για τον παλαιστή που εκπροσωπεί τη χώρα μας αρχίζουν από εδώ και στο εξής, αφού θα αντιμετωπίσει έναν από τους κορυφαίους παλαιστές της κατηγορίας, τον «αργυρό» Ολυμπιονίκη του Τόκιο και δευτεραθλητή κόσμου το 2023, τον Ιρανό Χασάν Γιαζντανί.

Αν ξεπεράσει το εμπόδιο του 29χρονου, ο Κουρουγκλίεφ είναι πολύ πιθανό στον ημιτελικό να παίξει με τον Μάιλς Αμινέ από το Σαν Μαρίνο, τον «χάλκινο» Ολυμπιονίκη του 2021, τον οποίο ο Κουρουγκλίεφ νίκησε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε στον τελικό, ενδέχεται να αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Άαρον Μπρουκς, ο οποίος είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στην Κ23.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ