Ντροπιαστικές εικόνες: Η άθλια κατάσταση που βρίσκεται για άλλη μια μέρα ο Σηκουάνας (vid)

Ο ποταμός Σηκουάνας δεν βρισκόταν -όπως ήταν αναμενόμενο- στην απαιτούμενη κατάσταση προκειμένου οι κολυμβήτριες να αγωνιστούν σε κανονικές συνθήκεςστον μαραθώνιο των 10 χλμ.

Για ακόμη μία φορά οι εικόνες από τον ποταμό Σηκουάνα ήταν τουλάχιστον ντροπιαστικές, καθώς οι κολυμβήτριες αγωνίστηκαν με αυτοθυσία σήμερα το πρωί στον μαραθώνιο των 10χλμ., με τα νερά να μην είναι στην κατάλληλη κατάσταση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται θέμα με τον ποταμό στην Γαλλία, καθώς από την αρχή των Ολυμπιακών Αγώνων υπάρχει ανησυχία με την καταλληλόλητα των υδάτων με αρκετές προπονήσεις να έχουν αναβληθεί εξαιτίας αυτού του γεγονότος.

Μάλιστα στον τελευταίο έλεγχο από την υγειονομική επιτροπή πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων αποφασίστηκε ότι η μόλυνση είναι τέτοια που το νερό είναι εκτός επιτρεπτών ορίων για κολύμβηση.

Αυτόματα, το Ολυμπιακό τρίαθλο ανδρών που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη αναβλήθηκε λόγω ανησυχιών για την ποιότητα του νερού στον ποταμό Σηκουάνα, όπου έπρεπε να διεξαχθεί το κολυμβητικό τμήμα του αγώνα.

Τώρα χρησιμοποιείται ξανά με αρκετό κόσμο να είναι καχύποπτος και φυσικά με το δίκιο του για το αν και σε τι βαθμό είναι μολυσμένα τα νερά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από