Στην τετράδα μετά από «μάχη» οι ΗΠΑ, με Ουγγαρία η Ελλάδα

Στην τετράδα μετά από «μάχη» οι ΗΠΑ, με Ουγγαρία η Ελλάδα

Η Ουγγαρία έβαλε... δύσκολα στις Αμερικανίδες, οι οποίες όμως βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη με 5-4 στον προημιτελικό

Η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης των ΗΠΑ θα συνεχίσει την προσπάθειά της να κατακτήσει στο Παρίσι το τέταρτο συνεχόμενο χρυσό της μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ουγγαρία έβαλε… δύσκολα στις Αμερικανίδες, οι οποίες όμως βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη με 5-4 στον προημιτελικό και να περάσουν στην τετράδα, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσουν την Αυστραλία.

Διαβάστε επίσης: Νόα – ΑΕΚ 3-1: Κιτρινόμαυρη τραγωδία στην Αρμενία με υπογραφή Στρακόσα

Οι Μαγυάρες έπαιξαν πολύ δυνατή άμυνα, χρεώθηκαν πολλές ποινές που οι Αμερικανίδες δεν μπορούσαν να αξιοποιήσουν, αλλά δεν βρήκαν λύσεις στην επίθεση και έμειναν «άσφαιρες» στα τελευταία 11,5 λεπτά. Το γκολ της Φέιταλ (μόλις το δεύτερο των ΗΠΑ στην παίκτρια παραπάνω), τρία λεπτά πριν τη λήξη, ήταν τελικά αυτό που έκρινε την αναμέτρηση, με την Γκάρντα να έχει δοκάρι σε παίκτρια παραπάνω αμέσως μετά.

Η Ουγγαρία, που έμεινε για πρώτη φορά από το 2004 εκτός τετράδας, θα αντιμετωπίσει την ελληνική ομάδα, σε αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-8.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την Ουγγαρία): 2-1, 0-2, 2-1, 0-1

Τα γκολ:

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κέστελι, Λαϊμέτερ, Φάραγκο, Γκάρντα
ΗΠΑ: Στέφενς 2, Πρέντις, Φέιταλ, Ρέμερ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ