Καμμένου: «Τα κορίτσια έδωσαν την ψυχή τους – Αξίζαμε καλύτερη αντιμετώπιση από τους διαιτητές»

Καμμένου: «Τα κορίτσια έδωσαν την ψυχή τους – Αξίζαμε καλύτερη αντιμετώπιση από τους διαιτητές»

Το σχόλιο της Αλεξίας Καμμένου μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά.

Η Εθνική Πόλο Γυναικών δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων καθώς ηττήθηκε με 9-6 από την Αυστραλία και η Αλεξία Καμμένου μίλησε για την παρουσία της Ελλάδας σε αυτή τη διοργάνωση αλλά και για τη διαιτησία που θεωρεί πως έπαιξε τον ρόλο της.

Διαβάστε επίσης: Νόα – ΑΕΚ 3-1: Κιτρινόμαυρη τραγωδία στην Αρμενία με υπογραφή Στρακόσα

Όσα είπε η Καμμένου:

«Όταν πλησιάζαμε στα δύο γκολ έδιναν σφυρίγματα που δεν μας βοηθούσαν. Στην άμυνα ήμασταν εξαιρετικές, στην επίθεση κάναμε κάποιες βεβιασμένες επιλογές. Αλλά ακόμα και έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι, και πάλι είχαμε τη δυνατότητα να ξανά μπούμε μέσα. Θέλω να δω το βίντεο, θέλω με ηρεμία να ξανά δώ τα πράγματα, γιατί εκνευρίστηκα αλλά το έχω αφήσει στην άκρη αυτό, πρέπει να σταματήσει άμεσα, έχουμε πιο σημαντικά πράγματα μπροστά μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τα κορίτσια που έδωσαν την ψυχή τους σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον για πολλά κορίτσια που μπορούν να συνεχίσουν και να ξανά βρεθούν σε Ολυμπιάδα. Δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμη γιατί πρέπει να σταθούμε όσο καλύτερα γίνεται και στα επόμενα παιχνίδια αλλά νομίζω ότι σήμερα αξίζαμε καλύτερης αντιμετώπισης και από τους δύο διαιτητές, σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού. Όμως αν ήμασταν πιο προσεκτικές στην επίθεση ίσως να μην είχαμε χρειαστεί ούτε αυτό. Ήταν βεβιασμένες οι επιλογές μας».

Για τα άσχημα ποσοστά στην επίθεση: «Εγώ τα στατιστικά δεν τα έχω δει ακόμα και τα στατιστικά δεν λένε πάντα την αλήθεια. Είπα εξαρχής ότι οι επιλογές μας στην επίθεση ήταν βεβιασμένες. Δεν παίζουν πάντα ρόλο οι αριθμοί σε ένα παιχνίδι αλλά παίζει η ματιά που έχεις και ως προπονήτρια είδα ότι υπήρχε μια βιασύνη. Οπότε ναι αυτό υπήρχε σε μεγάλο βαθμό. Προσπάθησα από την αρχή να τους εξηγήσω ότι δεν πρέπει να το κάνουμε αλλά η εμπειρία πάλι μετράει. Δεν παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι πιο έμπειρη από εμάς, είναι πολύ λιγότερο έμπειρη από εμάς αλλά παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που τη βολεύει το γρήγορο παιχνίδι και όχι το στατικό παιχνίδι και αυτό μας στοίχισε.

Για τα υπόλοιπα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Υπάρχει συναισθηματική φόρτιση από όλους μας, το θέλαμε πάρα πολύ. Η εικόνα μας ήταν καλή σήμερα, παλέψαμε πάρα πολύ και αυτό κρατάμε. Συγχαρητήρια στην Αυστραλία για σήμερα και για όσα έχει πετύχει στο τουρνουά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ