Κατζουράκη: «Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ δύσκολα, είχαμε περάσει πάρα πολλά» (vid)

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη μίλησε για την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην πέμπτη θέση του σκιτ γυναικών τερμάτισε η Εμμανουέλα Κατζουράκη η οποία μιλώντας στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στην πορεία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και στον τελικό του αγωνίσματος.

Οι δηλώσεις της Εμμανουέλας Κατζουράκη:

«Δυστυχώς δεν είχαμε μία δυνατή αρχή. Είχα και ένα βατήρα στη πρώτη δεκάδα, ο οποίος μου κόστισε πολύ. Ήταν πολύ δύσκολα τα πιάτα. Δυστυχώς δεν ήταν σωστά ρυθμισμένα. Δεν μου κόστισε μόνο εμένα, αλλά και στα άλλα κορίτσια. Κάναμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα. Δυστυχώς ο τελικός δεν μου βγήκε. Ένιωθα εντάξει, ήταν ωραία, θέλει όμως και να «κλικάρει» κάτι μέσα σου».

Για τις διαιτητικές αποφάσεις: «Αυτό έγινε και με δύο άλλες συναθλήτριές μου. Έσπασε το πιάτο και δεν το είδαν απλά οι διαιτητές. Εμένα ήταν μάλλον μικρό κομμάτι. Στα άλλα κορίτσια ήταν πολύ μεγάλο κομμάτι. Έπρεπε να το έχουν δώσει. Είτε σπάσει το πιάτο τελείως είτε φύγει ένα μικρό κομμάτι το πιάτο είναι σπασμένο και απλά δεν το είδαν.

Αναμφίβολα με έβγαλε λίγο εκτός ρυθμού. Δεν μου έφταιγε βέβαια αυτό που έχασα αμέσως μετά το πιάτο. Η αλήθεια είναι πως το έχουμε ξαναδεί.

Σίγουρα δεν είναι άσχημα. Σίγουρα είναι κάτι που εκτιμώ πάρα πολύ. Κάτι λίγο μου λείπει και ζητάω περισσότερα, αλλά είμαι σίγουρη πως θα έρθει την επόμενη φορά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από