Άκομψο σχόλιο Γάλλου δημοσιογράφου για τον Οταμέντι: «Δεν ξέρω αν επιτίθεται στη σύζυγό του…»

Σάλο έχει προκαλέσει άκομψο σχόλιο Γάλλου δημοσιογράφου για τον Οταμέντι, αφού... αστειεύτηκε λέγοντας πως επιτίθεται στη γυναίκα του όταν επιστρέφει στο σπίτι.

Η αναμέτρηση στο Μπορντό για τους «8» του Ολυμπιακού τουρνουά οδηγήθηκε σε χάος (1-0), αφού οι παίκτες της Γαλλίας και της Αργεντινής συνεπλάκησαν, μιας και οι παίκτες της αλμπισελέστε διαφώνησαν με τους πανηγυρισμούς των Μπλε.

Oι σχέσεις των Τρικολόρ και των Αργεντινών είναι τεταμένες μετά τον τελικό του Μουντιάλ το 2022, αλλά και το ρατσιστικό σύνθημα των παικτών της Αλμπισελέστε στους πανηγυρισμούς του Κόπα Αμέρικα με στόχο τους Γάλλους ποδοσφαιριστές, κάτι που αποδείχτηκε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτος Τεντόγλου: «Πέταξε» στον τελικό του μήκους από το πρώτο άλμα! (vid)

Πριν από τις άσχημες σκηνές στην αναμέτρηση της Παρασκευής, ένας Γάλλος σχολιαστής… ξέφυγε, κάνοντας ένα άκομψο σχόλιο για τον αρχηγό της Αργεντινής, Νίκο Οταμέντι.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να αναρωτηθεί αν ο Οταμέντι χτυπάει τη γυναίκα του μετά το φάουλ που έκανε σε έναν Γάλλο αντίπαλό του. Ειδικότερα, ο Γάλλος σχολιαστής φέρεται να είπε: «Ο Οταμέντι επιτίθεται σε ό,τι κινείται. Δεν ξέρω αν επιτίθεται στη σύζυγό του όταν επιστρέφει στο σπίτι το βράδυ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από