Η συγκλονιστική ιστορία της Κατζουράκη – Από το δυστύχημα στα Τέμπη, 5η στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η συγκλονιστική ιστορία της Κατζουράκη – Από το δυστύχημα στα Τέμπη, 5η στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η απίστευτη ιστορία της Εμμανουέλας Κατζουράκη που ήταν στο μοιραίο τράνο των Τεμπών και έφτασε μέχρι την 5η θέση των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη είναι πέμπτη Ολυμπιονίκης στους Αγώνες του Παρισιού, μετά τη σημερινή τεράστια και ιστορική πρόκρισή της στο αγώνισμα των σκιτ Γυναικών.

Ο Ελληνίδα πρωταθλήτρια προκρίθηκε με την καλύτερη επίδοση στον τελικό, έκανε μεγάλη προσπάθεια ωστόσο δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, σταματώντας μετά το τέλος του δεύτερου γύρου και τερματίζοντας στην 5η θέση, τελειώνοντας με 23/30 πόντους.

Διαβάστε επίσης: Θρύλος Πετρούνιας – Χάλκινος στο Παρίσι ο «Άρχοντας των κρίκων» (vid)

Η Κρητικιά σκοποβόλος είχε ζήσει και τον απόλυτο εφιάλτη τον Φεβρουάριο του 2023, όταν και βρισκόταν στο μοιραίο τρένο στην τραγωδία των Τεμπών. Η 23χρονη επέβαινε στα τελευταία βαγόνια και βγήκε σώα, παθαίνοντας μόνο ένα διάστρεμμα.

Η ίδια, τότε μέσω story στο instagram, είχε κάνει έκκληση στον κόσμο να δώσει αίμα για τους τραυματίες. «Ευχαριστώ πολύ όσους με παίρνουν τηλέφωνο και μου στέλνουν μηνύματα. Δεν θέλω να είμαι αγενής, δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή. Είμαι καλά, πολύ καλύτερα από άλλους πιο άτυχους. Εάν θέλετε να βοηθήσετε, παρακαλώ δώστε αίμα για τους τραυματίες του ατυχήματος», είχε γράψει τότε η Εμμανουέλα Κατζουράκη.

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη, λίγους μήνες μετά, κατάφερε ένα σπουδαίο επίτευγμα, τόσο αθλητικά όσο και ανθρώπινα, αν αναλογιστεί κανείς το συναισθηματικό βάρος που κουβαλούσε το προηγούμενο διάστημα από τα όσα εφιαλτικά έζησε στα Τέμπη καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ