Τεντόγλου: «Πολύ απλό για μένα, μπορώ να κάνω ρεκόρ – Παπατζιλίκια αυτά που λένε για το ταρτάν» (vid)

Τεντόγλου: «Πολύ απλό για μένα, μπορώ να κάνω ρεκόρ – Παπατζιλίκια αυτά που λένε για το ταρτάν» (vid)

Οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου μετά την πρόκριση στον τελικό του μήκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε αυτό που ξέρει καλά, αφού με την πρώτη του προσπάθεια «πέταξε» στα 8,32 μ. και προκρίθηκε στον τελικό του άλματος εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, μετά την άνετη πρόκρισή του, παρουσιάστηκε γεμάτος αυτοπεποίθηση και με το γνωστό του… κουλ ύφος στις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι η σημερινή του επίδοση ήταν κάτι απλό για εκείνον, καθώς πιστεύει ότι μπορεί να κάνει ρεκόρ. Επίσης, χαρακτήρισε ως… παπατζιλίκια τα όσα λέγονται για το ταρτάν.

Διαβάστε επίσης: Βέλντε: «Υπέροχο συναίσθημα να είσαι στο γήπεδο με αυτή την ομάδα»

Αναλυτικά, ο Μίλτο Τεντόγλου στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε για:

-την επίδοσή του: «Το στάδιο είναι πολύ καλό. Είχε λίγο κρύο για μένα σήμερα. Εντάξει, Έλληνες είμαστε, έχει πολλή ζέστη στην Ελλάδα. Είχε και πολύ άνεμο. Εντάξει, για μένα δεν ήταν κάτι να κάνω 8,15μ. και 8,30μ. Μπορώ να πηδήξω πολύ παραπάνω, ήταν κάτι πολύ απλό για μένα σήμερα. Ήταν ελεγχόμενη προσπάθεια. Θα δούμε σε δύο μέρες».

-το ταρτάν: «Αυτά που λένε για το 2%, δεν ξέρω για το πόσο ισχύει, νομίζω είναι… παπατζιλίκια.. Μοιάζει πολύ με το Τόκιο. Εγώ σε αυτά τα ταρτάν πιάνω πολύ την αντίδραση».

-την κατάστασή του: «Εάν με ευνοούσε λίγο ο καιρός, θα μπορούσα και λίγο παραπάνω. Για να κάνεις ρεκόρ, πρέπει να σε ευνοούν λίγο οι συνθήκες, δεν κάνεις έτσι εύκολα. Αλλά μπορώ να κάνω ρεκόρ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ