Η Βραζιλία ζορίζει και άλλο την Εθνική μας…

Η Βραζιλία ζορίζει και άλλο την Εθνική μας…

Σε λίγα λεπτά ξεκινάει η «μάχη» της Ελλάδας με την Αυστραλία όπου λογικά δεν αρκεί απλά μια νίκη για την πρόκριση λόγω Βραζιλίας.

Η Βραζιλία έκανε… παρέλαση απέναντι στην Ιαπωνία που δεν μπόρεσε να επαναλάβει την μεγάλη εμφάνιση επί της Γαλλίας και επικράτησε άνετα με 102-84 παίρνοντας έτσι την Τρίτη θέση στο Group B, σε ένα αποτέλεσμα που είναι πολύ πιθανό να παίξει σοβαρό ρόλο στο μέλλον της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Και αυτό γιατί οι Βραζιλιάνοι πλέον έχουν -7 στην συνολική διαφορά πόντων στην βαθμολογία των τρίτων που ως γνωστόν προκρίνονται στην επόμενη φάση οι δύο καλύτεροι των τριών ομίλων.

Η Ελλάδα θα ξεκινήσει τον αγώνα με την Αυστραλία από το -14 κάτι που σημαίνει πως αν νικήσει την Αυστραλία και κατακτήσει την 3η θέση, θα χρειαστεί νίκη με 8 πόντους, προκειμένου να βρεθεί στο -6.

Όλα αυτά βέβαια σε αναμονή και του αγώνα της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν για το Group C, που θα κρίνει την 3η θέση στον όμιλο. Σε αυτό το παιχνίδι, οι Σέρβοι ξεκινούν από το +5 και οι Νοτιοσουδανοί από το -6.

Αυτό που προέχει βεβαίως για την Εθνική μας είναι να μπορέσει να νικήσει την Αυστραλία και μετά βλέπει τι ακριβώς θα συμβεί καθώς υπάρχουν διάφορα σενάρια για την τελική θέση της σε σχέση και με το Καναδάς-Ισπανία που θα ακολουθήσει. Από μόνη της άλλωστε μια νίκη σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι σημαντική, άσχετα από προκρίσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ