Συγκίνησε ο Χρήστου: Βούρκωσε στην απονομή του μεταλλίου ο ασημένιος Ολυμπιονίκης (pics & vid)

Συγκίνησε ο Χρήστου: Βούρκωσε στην απονομή του μεταλλίου ο ασημένιος Ολυμπιονίκης (pics & vid)

Ο Απόστολος Χρήστου λύγισε και βούρκωσε τη στιγμή της απονομής του ασημένιου μεταλλίου που κατέκτησε στα 200μ. ύπτιο.

Ο Απόστολος Χρήστου κατάφερε να αναδειχθεί ασημέννιος Ολυμπιονίκης στα 200μ. ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μετά από μια συγκλονιστική κούρσα.

Με συγκίνηση που τον κατέκλυζε, ο Έλληνας πρωταθλητής ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, κάνοντας ολόκληρη την Ελλάδα περήφανη.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα ευρωπαϊκά τρόπαια στο Καραϊσκάκης για το φιλικό με την Νότιγχαμ

Δείτε εικόνες από τη στιγμή της απονομής του ασημένιου μεταλλίου στον Χρήστου:

 

 

 

 

 

 

 

Όσα είπε ο Χρήστου μετά την απονομή:
«Είναι μια τεράστια επιτυχία. Και ήρθε και σε ένα αγώνισμα που κακά τα ψέματα δεν το πίστευα. Κι αυτό είναι ένα σημάδι για να παλεύουμε κάθε ευκαιρία που έχουμε. Το ολυμπιακό μετάλλιο είναι η ύψιστη επιτυχία για έναν αθλητή, τον ολοκληρώνει παντού. Γι’ αυτό το φίλησα. Είναι πάρα πολλά χρόνια προσπάθειας, με αποκορύφωμα αυτή τη διοργάνωση. Είναι κρίσιμη στιγμή να αντεπεξέλθεις στην πίεση και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Πλέον απέδειξα πως είμαι πολύ πιο ώριμος.
Την επόμενη μέρα από τα 100μ. ύπτιο ξύπνησα στενοχωρημένος, αλλά με απελευθέρωσε ότι δεν ήταν βασικός μου στόχος τα 200μ. Φάνηκε αυτό μέσα στο νερό. Είδα πολλές φορές την κούρσα των ημιτελικών και κατάλαβα πως έπρεπε να μπω πιο δυνατά, στο τέλος έχασα δυνάμεις αλλά κρατήθηκα στη δεύτερη θέση. Είμαι περήφανος που αντέστρεψα την κακή ψυχολογία της τέταρτης θέσης, μπορείς να αντιστρέψεις οτιδήποτε αν το προσπαθήσεις. Είναι μεγάλη επιτυχία το μετάλλιο και ελπίζω να είναι η αρχή για να καθιερωθούμε και σε άλλες επιτυχίες στην κολύμβηση. Θέλω να χαρούμε κάθε στιγμή. Ο Κριστιάν (Γκολομέεβ) τα πήγε περίφημα και ελπίζω με μια καλή κούρσα και λίγη τύχη να ανέβει κι αυτός στο βάθρο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ