Εθνική Ελλάδος: Προπόνηση με γενέθλια για τον Παπανικολάου (vid)

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ, Κώστας Παπανικολάου, έχει σήμερα (31/07) γενέθλια και είχε την τιμητική του στη σημερινή προπόνηση με τους συμπαίκτες του να του εύχονται χρόνια πολλά.

Η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ για το ματς-τελικό με αντίπαλο την Αυστραλία στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων, συνεχίζεται.

Από τη σημερινή προπόνηση δεν έλειψαν τα χαμόγελα και οι εκπλήξεις καθώς ο αρχηγός της «γαλανόλευκης», Κώστας Παπανικολάου, έχει τα γενέθλιά του και οι συμπαίκτες του φρόντισαν να του κάνουν μια μεγάλη έκπληξη.

Διαβάστε επίσης: Τα 135 εκατ ευρώ της Παρί για το δίδυμο Ράμος/Νέβες της Μπενφίκα και το «κοινό» των δύο Πορτογάλων με τους Κωστούλα και Μουζακίτη…

Οι διεθνείς και το επιτελείο της Εθνικής μετά το τέλος της προπόνησης, του έφεραν τούρτα γενεθλίων, τραγουδώντας του για τα χρόνια πολλά.

Μάλιστα, ο ίδιος έμοιαζε να απολαμβάνει την στιγμή, «τσιμπώντας» και μια φραουλίτσα από την τούρτα, με τον Βασίλη Σπανούλη στη συνέχεια να του δίνει ένα στοργικό φιλί στο κεφάλι.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από