Βλάχος: «Δεν ξέρω αν αξίζαμε τη νίκη, δεν χάσαμε ποτέ την πίστη μας»

Βλάχος: «Δεν ξέρω αν αξίζαμε τη νίκη, δεν χάσαμε ποτέ την πίστη μας»

Όσα δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής πόλο ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, μετά το τέλος του αγώνα με το Μαυροβούνιο.

Η Ελλάδα κατάφερε να επικρατήσει του Μαυροβουνίου στα πέναλτι κάνοντας το 2Χ2 στον όμιλο στο πλαίσιο του τουρνουά πόλο ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε μετά τη νίκη της Εθνικής για τον αγώνα, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν τα παράτησε ποτέ και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Διαβάστε επίσης: Αναταραχή στη Μονακό – «Κατασχέθηκε μέρος της περιουσίας του ιδιοκτήτη της»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Πήραμε μία νίκη έστω και στα πέναλτι. Δεν ξέρω αν την αξίζαμε σε όλο το παιχνίδι, γιατί πράγματι δεν ήμασταν καλοί σήμερα. Αλλά όταν δεν παίζεις καλά και 20 λεπτά πριν το τέλος προηγείσαι, δείχνει ότι πράγματι έχουμε πολλές δυνατότητες, απλά πρέπει να καταλάβουμε ότι πλέον αρχίζουν τα θρίλερ και ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι απ’ το πρώτο λεπτό να παίξουμε σε καταστάσεις πολύ δύσκολες.

Κυνηγούσαμε σε όλο το παιχνίδι, αλλά δε χάσαμε ποτέ την πίστη μας ότι μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είναι ένα σπουδαίο χαρακτηριστικό, που άμα το κρατήσουμε μέχρι το τέλος και βελτιώσουμε αρκετά τακτικά θέματα, μπορούμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Η καρδιά τους σήμερα ήταν πραγματικά ελληνική.

Ίσως ήταν πιο δίκαιο ότι ήταν στα πέναλτι, γιατί η άλλη ομάδα ήταν μπροστά και έφυγε 2-3 φορές με 3 γκολ, αλλά ας κερδίσουμε και εμείς μία φορά στα πέναλτι».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ