Θάνος Πετρελης: «Σπανούλη δυστυχώς, δεν» – «Μην ξαναβάλεις Γουόκαπ και Παπαγιάννη»

Θάνος Πετρελης: «Σπανούλη δυστυχώς, δεν» – «Μην ξαναβάλεις Γουόκαπ και Παπαγιάννη»

Ο δηλωμένος Παναθηναϊκός τραγουδιστής που δηλώνει υπερήφανος Έλληνας αλλά που…

Αποφασισμένος να κρίνει πολύ σκληρά την εθνική ομάδα μπάσκετ και την προσπάθεια της στους Ολυμπιακούς Αγώνας, ο Θάνος Πετρέλης. Και σίγουρα δίχως καμία επιείκεια (ου μην και σεβασμό) για τον Βασίλη Σπανούλη στο παρθενικό μεγάλο τουρνουά της καριέρας του ως ομοσπονδιακός τεχνικός. Να δει πως του το έγραψε σήμερα μετά την ήττα από την Ισπανία: «Σπανούλη δυστυχώς, δεν».

Ποιος είναι ο κύριος, αν τυχόν δεν γνωρίζεται; Ένας λαϊκός τραγουδιστής από εκείνους που έγιναν γνωστοί μέσα από τα τηλεοπτικά talent show την εποχή που τα κανάλια έδεναν τα… σκυλιά με τα λουκάνικα στις ακριβώς παραγωγές τους. Προφανώς του αρέσει το μπάσκετ, δεν κρύβει μάλιστα πως είναι και ένθερμος φίλος του Παναθηναϊκού ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης.

Από εκεί όμως μέχρι να ζητά με αναρτήσεις του από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να μην χρησιμοποιήσει ξανά τον Τόμας Γουόκαπ ή τον Γιώργο Παπαγιάννη –που πέρσι τέτοια εποχή αρνήθηκε τον Παναθηναϊκό για μια μεταγραφή στο εξωτερικό- έχει μια… απόσταση: Πολλώ δε μάλλον από ένα δημόσιο πρόσωπο 48 ετών με δεκάδες χιλιάδες φίλους στα social media.

Οι αναρτήσεις τα λένε όλα. Όπως και μια σειρά από απαντήσεις άλλων φιλάθλων

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ