Ολυμπιακοί Αγώνες: Αμφίβολος ο Ρούντι για το ματς με τον Καναδά

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αμφίβολος ο Ρούντι για το ματς με τον Καναδά

Ο Ρούντι Φερνάντεθ αποχώρησε τραυματίας από το ματς της Ισπανίας με την Ελλάδα και είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τον Καναδά.

Η Εθνική μας ομάδα δεν τα κατάφερε για ακόμα μία φορά απέναντι στην Ισπανία, ωστόσο μετά την ήττα της Αυστραλίας από τον Καναδά, όλα στον όμιλο είναι ανοιχτά για την πρόκριση στα προημιτελικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Εκεί η «Ρόχα» θα αντιμετωπίσει τους Καναδούς αλλά είναι πολύ πιθανό να έχει μια σημαντική απουσία. Ο Ρούντι Φερνάντεθ αποχώρησε υποβασταζόμενος από την αναμέτρηση με την Ελλάδα και είναι αμφίβολος για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής.

Διαβάστε επίσης: Μια ιστορία πολέμου και μια εξήγηση για τον Ρομάν Γιάρεμτσουκ

Ο Ισπανός γκαρντ, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι θα σταματήσει το μπάσκετ μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τραυματίστηκε στο κεφάλι σε μια σύγκρουση με το πόδι του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και πέρασε εκτός αγώνα.

«Δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα. Αλλά θα πρέπει να τσεκάρουμε για τις επόμενες ώρες, αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολος για το ματς με τον Καναδά», είπε ο Σέρτζιο Σκαριόλο μετά το ματς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ