Γουόκαπ: «Δεν υπάρχει κανείς που θα επιστρέψει στο δωμάτιο και θα κοιτάξει τις επιδόσεις του»

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για τα λάθη που οδήγησαν στην ήττα της Εθνικής, αλλά και για τη νοοτροπία που υπάρχει στην ομάδα.

Η Εθνική ομάδα δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ισπανία και είναι με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά στις πιθανότητες πρόκρισής της στα νοκ-άουτ του Ολυμπιακού τουρνουά.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Τόμας Γουόκαπ στάθηκε στα λάθη που κόστισαν αλλά και στη νοοτροπία της ομάδας τονίζοντας πως κανείς δεν κοιτάει τις προσωπικές του επιδόσεις.

Διαβάστε επίσης: Γιάρεμτσουκ: «Πήρα τη σωστή απόφαση, έχω καλό προαίσθημα για τον Ολυμπιακό»

Όσα είπε ο Γουόκαπ:

Για το ματς: «Στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε πολλά λάθη, δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό τους. Όσο προχωρούσε το παιχνίδι, κάναμε αυτά που έπρεπε όσον αφορά το physicality και την άμυνα που θέλουμε να παίζουμε. Δείξαμε τον χαρακτήρα μας. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον τελευταίο αγώνα με την Αυστραλία. Αν λάβουμε υπόψη κάποια διαστήματα στον αγώνα με τον Καναδά και κάποια διαστήματα από το σημερινό παιχνίδι, μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο σε αυτό το τουρνουά. Πρέπει όμως να έχουμε διάρκεια».

Για την προσωπική του απόδοση στο τουρνουά και πώς την αξιολογεί: «Δεν έχει σημασία αν είμαι ικανοποιημένος ή όχι με την απόδοσή μου, αν μπορώ να τα πάω καλύτερα ή χειρότερα… Έχουμε δυο ήττες. Μόνο αυτό μετράει. Στο τέλος της ημέρας, κάθε παίκτης μπορεί να πει ότι θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα ή χειρότερα. Σήμερα η Ισπανία τιμώρησε τα λάθη μας. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που θα επιστρέψει στο δωμάτιο και θα κοιτάξει τις επιδόσεις του. Η δουλειά μας είναι να επιστρέψουμε την Παρασκευή και να πάρουμε τη νίκη. Μόνο αυτό έχει σημασία».

Τι έλειψε από την Εθνική στα τελευταία λεπτά ενώ κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων στο «Pierre Mauroy»: «Στα τελευταία λεπτά νομίζω ότι «κολλήσαμε» λίγο στην επίθεση. Δεν βρήκαμε τα μεγάλα σουτ όταν έπρεπε. Νωρίτερα δεν βάλαμε κάποια σουτ. Οι Έλληνες είναι τόσο ξεχωριστοί. Δεν είναι… φυσιολογικοί! Ταξιδεύουν κι έρχονται για να δουν την Εθνική τους. Το εκτιμώ πολύ! Μας στηρίζουν πολύ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από