Σπανούλης: «Δεν είχαμε διάρκεια-Θα παλέψουμε στο τελευταίο παιχνίδι»

Σπανούλης: «Δεν είχαμε διάρκεια-Θα παλέψουμε στο τελευταίο παιχνίδι»

Τι δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την ήττα της Εθνικής ομάδας από την Ισπανία.

Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ ηττήθηκε με 84-77 από την Ισπανία για τη 2η αγωνιστική του Α’ Γκρουπ στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων, με την πρόκριση στην επόμενη φάση να είναι πλέον πολύ δύσκολη.

Ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη λήξη ανέφερε πως οι παίκτες της Εθνικής έκαναν υπερπροσπάθεια απέναντι στην «ρόχα», όμως στάθηκε στην έλλειψη διάρκειας στο «γαλανόλευκο» παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες: Στον ημιτελικό του μονού σκιφ ο Ντούσκος

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για τα πρώτα οκτώ λεπτά του παιχνιδιού και τα είκοσι τελευταία. Τα παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεια, αλλά για ακόμη μια φορά δεν είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι και από το 8’ μέχρι το 20’ κάναμε όλα τα λάθη μαζεμένα, μας έφυγε παιχνίδι. Δίναμε πολλές χωρίς λόγο βοήθειες, ανοίξαμε το τρίποντό τους και έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ, ενώ εμείς χάσαμε κάποια. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Είμαστε εδώ για να παλεύουμε κάποια παιχνίδια και στο επόμενο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ώστε αν μας βοηθήσουν τα άλλα αποτελέσματα να περάσουμε στην επόμενη φάση, κάτι που θέλουμε πάρα πολύ. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει, θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον αγώνα μας στο τελευταίο παιχνίδι», ανέφερε.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ