Αιχμές για τη διαιτησία από την Γκουντουρά και τον προπονητή της (vids)

Αιχμές για τη διαιτησία από την Γκουντουρά και τον προπονητή της (vids)

Τόσο η Δώρα Γκουντουρά, όσο και ο προπονητής της, Θανάσης Δελενίκας, είχαν παράπονα από την αντιμετώπιση από τη διαιτησία.

Παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή εξέφρασε η Δώρα Γκουντούρα αλλά και ο προπονητής της, Θανάσης Δελενίκας, μετά τον αποκλεισμό της Ελληνίδας αθλήτριας στην προημιτελική φάση της Σπάθης Γυναικών, από τη Γαλλίδα, Απιτσί-Μπρουνέ.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο «μπαμ»: Στα ερυθρόλευκα και επίσημα ο Βέλντε (pic)

Όσα είπε η Γκουντουρά:

«Είναι μία πάρα πολύ καλή αθλήτρια η Γαλλίδα. Έχω κάποιες αμφιβολίες για μερικά χτυπήματα, αλλά δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ την διαιτησία ως δικαιολογία. Πιστεύω πως η διαιτησία είναι η δικαιολογία των αδύναμων. Θέλω να δω κάποια χτυπήματα, μόλις ηρεμήσω. Θα μπορούσε να είχε πάει στο 14-14 και να κριθεί στο χτύπημα η πρόκριση. Παρόλα αυτά είμαι απόλυτα ευχαριστημένη».

Εκείνη τη στιγμή η Ελληνίδα αθλήτρια συγκινήθηκε, τονίζοντας πως «το μετάλλιο για μένα δεν είναι στο γήπεδο, αλλά στις προπονήσεις όπου κάθε φορά παλεύω με Θεούς και δαίμονες».

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο προπονητής της Γκούντουρα που είπε:

«Αυτό που έγινε σήμερα δεν είναι αδικία. Είναι σκάνδαλο! Έπαιζε μία Γαλλίδα και έπρεπε να περάσει. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να λήξει 15-9 υπέρ μας. Είναι τεράστια αδικία. Είναι κρίμα κάποιοι να παίζουν με τον κόπο των παιδιών. Είναι αδικία!».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ