Επίδειξη δύναμης από Γκαϊδατζή-Παπακωνσταντίνου: Στα ημιτελικά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών για το ελληνικό δίδυμο (vid)

Οι Πέτρος Γκαϊδατζής και Αντώνης Παπακωνσταντίνου τερμάτισαν πρώτοι στον πρώτο αγώνα ρεπεσάζ του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών και πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του αγωνίσματος

Εξαιρετικά ξεκίνησε η 3η μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων για τα ελληνικά χρώματα.

Οι Παπακωνσταντίνου και Γκαϊδατζής έκαναν το καθήκον τους και με το παραπάνω, καθώς πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Διαβάστε επίσης: «Παίρνει τον Γιάρεμτσουκ ο Ολυμπιακός» (pic)

Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε πρώτο και με άνεση στα ρεπεσάζ με χρόνο 06:39.46, αφήνοντας πίσω τους 50 μέτρα το γαλλικό πλήρωμα που τερμάτισε δεύτερο.

Οι Έλληνες κωπηλάτες πήραν το προβάδισμα μετά τα πρώτα 500 μέτρα και σταδιακά αύξησαν την διαφορά τους από τους Γάλλους, Ουγκό Μπερεϊ και Φερντινάντ Λούντβιχ, οι οποίοι τερμάτισαν (6:50.98) σε απόσταση 50  και πλέον μέτρων από το ελληνικό πλήρωμα.

Την πρόκριση για τον ημιτελικό, πήραν και οι Αργεντινοί, Αλεχάντρο Κολομίνο και Πέδρο Ντίξον, τερματίζοντας στην τρίτη θέση (6:52.94).

Αναλυτικά η κατάταξη των Ελλήνων κωπηλατών:

Η προσπάθεια των Ελλήνων κωπηλατών:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από