Καμμένου: «Υπήρχε τρακ, ήρθαμε για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε» (vid)

Καμμένου: «Υπήρχε τρακ, ήρθαμε για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε» (vid)

Η Αλεξία Καμμένου μίλησε για την ήττα της Ελλάδας από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Εθνική πόλο γυναικών δεν τα κατάφερε απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες και ηττήθηκε με 15-6 στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού τουρνουά.

Η Αλεξία Καμμένου μίλησε μετά το παιχνίδι και τόνισε πως υπήρχε άγχος στις παίκτριές της, ενώ επισήμανε ότι η «γαλανόλευκη» πήγε στο Παρίσι για να παίξει όσο καλύτερα μπορεί.

Οι δηλώσεις της Αλεξίας Καμμένου:

«Προφανώς και υπήρχε ένα τρακ. Χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για κάποια αγωνιστικά λάθη που κάναμε, αλλά είναι γεγονός. Παίζαμε απέναντι στην πιο μεγάλη και έμπειρη ομάδα, που για αυτές ήταν ένα παιχνίδι Ολυμπιακών Αγώνων. Για εμάς ήταν μια πρεμιέρα μετά από πολλά χρόνια. Νομίζω ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού βελτιωθήκαμε και προς το τέλος με πιο ορθόδοξους τρόπους πήγαμε να διεκδικήσουμε κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα. Ήταν απόλυτα φυσιολογικό όταν προηγήθηκαν τόσο γρήγορα, να χαθούμε λίγο. Αυτό θα το δούμε και δεν θα το επαναλάβουμε. Θα φανούμε βελτιωμένες στα υπόλοιπα παιχνίδια, που είναι πάρα πολύ σημαντικά».

Στην ερώτηση αν φοβάται μην επηρεάσει η ήττα τις αθλήτριες, απάντησε: «Αν ένας προπονητής φοβάται κάτι τέτοιο, δεν θα έπρεπε να είναι Ομοσπονδιακός προπονητής και δεν θα έπρεπε να είναι εδώ. Οδηγήσαμε την ομάδα στην Ολυμπιάδα μετά από 16 χρόνια. Αλίμονο αν φοβάμαι κάτι τέτοιο. Δεν ήρθαμε εδώ για να γιορτάσουμε. Προφανώς η διάκριση είναι μεγάλη, αλλά ήρθαμε για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Εγώ θα κοιτάξω τεχνικά να διορθώσω την ομάδα σε κάποια λάθη και ψυχολογικά τα παιδιά να επανέλθουν. Θα επανέλθουν και θα είναι μια χαρά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ