Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξεκινάει και πάλι το Αργεντινή – Μαρόκο για 3 λεπτά και ακυρώνεται το 2-2!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξεκινάει και πάλι το Αργεντινή – Μαρόκο για 3 λεπτά και ακυρώνεται το 2-2!

Μετά τα επεισόδια στο Αργεντινή - Μαρόκο αποφασίστηκε η διακοπή του αγώνα, όμως τελικά το ματς θα συνεχιστεί κεκλεισμένων των θυρών για 3 λεπτά, ενώ θα ακυρωθεί και το δεύτερο γκολ της αλμπισελέστε

Δεν λέει να… τελειώσει το ματς της Αργεντινής με το Μαρόκο, για την πρεμιέρα του ποδοσφαιρικού τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η «αλμπισελέστε» είχε καταφέρει να ισοφαρίσει σε μια επεισοδιακή φάση στο 16ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μεδίνα και ακολούθησε… χάος! Οι παίκτες του Χαβιέ Μασεράνο έφυγαν στα αποδυτήρια μετά από είσοδο Μαροκινών οι οποίοι πραγματοποίησαν επεισόδια.

Διαβάστε επίσης: Το δίδυμο που ετοιμάζει στο κέντρο της άμυνας ο Μεντιλίμπαρ

Το ματς όπως αναφερόταν αρχικά είχε λήξει, αλλά ο διαιτητής επέμενε να συνεχιστεί το ματς. Οι δύο ομάδες το αρνήθηκαν, η διοργανώτρια αρχή επέμενε να λήξει ο αγώνας, αλλά ο Σουηδός διαιτητής Νίμπεργκ δεν άλλαξε απόφαση και ενημέρωσε μετά από σχεδόν δύο ώρες πως θα συνεχιστεί ο αγώνας.


Μάλιστα, φαίνεται πως ο διαιτητής και το VAR έχουν εξετάσει το γκολ της Αργεντινής, κρίνοντας πως ο σκόρερ είναι εκτεθειμένος και το 2-1 υπέρ του Μαρόκου θα παραμείνει.

Οι παίκτες του Μαρόκου και της Αργεντινής θα μπουν στο γήπεδο για ζέσταμα και στη συνέχεια θα παιχτούν τρία έξτρα λεπτά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ