Ρούντι: «Κανείς δεν θέλει να αντιμετωπίσει την Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ρούντι: «Κανείς δεν θέλει να αντιμετωπίσει την Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο Ρούντι Φερνάντεθ μίλησε για τη συμμετοχή της Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η εθνική Ισπανίας βρίσκεται σε ακόμη μία Ολυμπιάδα, με τον Ρούντι Φερνάντεθ να δίνει την τελευταία παράσταση της καριέρας του, αφού θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο θρύλος της «φούρια ρόχα» μίλησε για τους στόχους της ομάδας του στο Παρίσι, αλλά και για το κατά πόσο υπολογίσιμη δύναμη είναι η Ισπανία.

Οι δηλώσεις του Ρούντι Φερνάντεθ:

Για τους στόχους της εθνικής Ισπανίας στη Γαλλία: «Είναι απίθανο για εμάς ότι βρισκόμαστε εδώ. Είμαστε μια ομάδα που πάντα παλεύει. Έχουμε ένα περίπλοκο και δυσκολοκατάβλητο γκρουπ παικτών. Κανείς δεν θέλει να αντιμετωπίσει την Ισπανία, λόγω της ιστορίας που έχουμε στην ομάδα. Ξέρουμε πώς να «μαχόμαστε»».

Για το αν νιώθει πως ο κόσμος δεν σέβεται όσο θα έπρεπε τους «φούριας ρόχας»: «Έχουμε δει διάφορες λίστες ανά καιρούς. Νομίζω πως ο κόσμος τους δίνει μεγαλύτερη σημασία, από όση τους δίνουμε εμείς. Οι ομάδες και οι παίκτες γνωρίζουν πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε και πόσο δύσκολο είναι να μας κερδίσεις. Με αυτό μένουμε εμείς. Πάντα λέω ότι πρέπει να τα δίνεις όλα και να αφήνεις στην άκρη όσα δεν σε αφορούν. Θέλω να νιώθω πως έχουμε κάνει το καλύτερο που μπορούμε, ανεξαρτήτως αποτελέσματος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ