Oλυμπιακοί Αγώνες: «Πέταξε» για Λιλ η Εθνική ομάδα μπάσκετ (pic)

Oλυμπιακοί Αγώνες: «Πέταξε» για Λιλ η Εθνική ομάδα μπάσκετ (pic)

Η αποστολή της Εθνικής oμάδας μπάσκετ πέταξε για τη Λιλ ενόψει της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Από το Βελιγράδι για τη Λιλ πέταξε το πρωί της Τρίτης (23/7) με πτήση τσάρτερ η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ, ενόψει της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η «γαλανόλευκη» η οποία θα συμμετάσχει για 4η φορά σε Ολυμπιάδα, βρίσκεται στον Α’ Όμιλο όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τους Καναδά, Ισπανία και Αυστραλία.

Διαβάστε επίσης: «Το πήρε πάνω του ο Ποντένσε» λένε οι Άγγλοι – Δεν πάει στην Αμερική με τη Γουλβς

Ο Βασίλης Σπανούλης αργά χθες βράδυ (22/7) κατέληξε στην τελική δωδεκάδα «κόβοντας» τον Μιχάλη Λούντζη, που επιστρέφει στην Αθήνα. Η σύνθεση της «επίσημης αγαπημένης» είναι η εξής: Νικ Καλάθης, Τόμας Γουόκαπ, Δημήτρης Μωραΐτης, Βασίλης Τολιόπουλος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Κώστας Παπανικολάου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Νίκος Χουγκάζ, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Αντετοκούνμπο και Γιώργος Παπαγιάννης.

Το Σάββατο (27/7) η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Καναδά στις 22:00, στην πρεμιέρα της για το ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ. Μια μέρα νωρίτερα, σύσσωμη η ομάδα θα ταξιδέψει στο Παρίσι για την τελετή έναρξης που θα γίνει στον Σηκουάνα, ενώ υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ