Ολυμπιακοί Αγώνες: Όλα καλά με Τολιόπουλο!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Όλα καλά με Τολιόπουλο!

Καθαρή η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος για τις ενοχλήσεις που είχε στον δεξί ώμο.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε καθαρή και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ.

όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ ο Βασίλης Τολιόπουλος δεν αντιμετωπίζει τελικά κάποιο πρόβλημα στη δεξιά ωμοπλάτη και το χτύπημα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του φιλικού της Ελλάδας με του Πουέρτο Ρίκο.

Διαβάστε επίσης: O αρχοντικός Στάμενιτς, το «ντέρμπι» Ροντινέι-Κοστίνια, οι πιτσιρικάδες και ο Μπιέλ

Η ενημέρωση της ΕΟΚ

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Βασίλη Τολιόπουλο και την Εθνική ανδρών, από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο διεθνής παίκτης, λόγω των έντονων ενοχλήσεων που ένιωσε μετά από ένα χτύπημα στη δεξιά ωμοπλάτη, κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με το Πουέρτο Ρίκο.

Ο Τολιόπουλος έχει υποστεί μικρού βαθμού θλάση στο μυ της ωμοπλάτης, το οποίο σημαίνει ότι σύντομα θα είναι σε θέση να επανέλθει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Σήμερα, (17/7) με την ομάδα να έχει ρεπό, ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Τσιάρας ταξίδεψε στη Γαλλία για να επισκεφτεί τόσο τις εγκαταστάσεις σε Λιλ και Παρίσι, όσο και να έχει επαφές με τους ανθρώπους της οργανωτικής επιτροπής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ