Τελευταία στάση: Η Εθνική αντιμετωπίζει το Πουέρτο Ρίκο και… πετάει για Γαλλία

Τελευταία στάση: Η Εθνική αντιμετωπίζει το Πουέρτο Ρίκο και… πετάει για Γαλλία

Η Εθνική Ελλάδος θα αναμετρηθεί με το Πουέρτο Ρίκο στη Θεσσαλονίκη για το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τελευταία στάση πριν από το Παρίσι και την Γαλλία για την Εθνική μας ομάδα, η οποία αντιμετωπίζει το Πουέρτο Ρίκο στην Θεσσαλονίκη στην τελευταία φιλική αναμέτρηση πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη συνεχίζει την προετοιμασία της και θα αγωνιστεί κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο στο «Παλατάκι», με το γήπεδο να είναι γεμάτο, καθώς εκτός από κάποια λίγα εισιτήρια που έχουν μείνει, ο κόσμος εξάντλησε τα διαθέσιμα για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα. Ο αγώνας θα προβληθεί από την ΕΡΤ 3 στις 18:30 το απόγευμα.

Θυμίζουμε πως με την αποστολή δεν ταξίδεψαν οι Γιάννης Αντετοκούνμπο λόγω μίας ίωσης, οι Νικ Καλάθης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης που συνεχίζουν την αποθεραπείας τους και ο Κώστας Αντετοκούνμπο που συνεχίζει τις θεραπείες.

Οι 12αδα της Εθνικής: Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Τόμας Ουόκαπ, Βασίλης Τολιόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ και Γιώργος Τανούλης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ