Στιβ Κερ: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Ντουράντ θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του»

Στιβ Κερ: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Ντουράντ θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του»

Για τον τραυματισμό στη γάμπα από τον οποίο ταλαιπωρείται ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε ο ομοσπονδιακός προπονητής των ΗΠΑ, Στιβ Κερ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ των ΗΠΑ, Στιβ Κερ, ήταν καθησυχαστικός σχετικά με τον τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ στη γάμπα, παρά το γεγονός ότι ο τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης είναι εκτός ομαδικών προπονήσεων τις τελευταίες δύο εβδομάδες και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού πλησιάζουν.

Ο Κερ δήλωσε «πεπεισμένος» ότι ο αστέρας των Φοίνιξ Σανς «θα είναι καλά», αλλά η κατάσταση του θα πρέπει να «αξιολογείται καθημερινά».

Διαβάστε επίσης: Άγρια επεισόδια έξω από τη Λεωφόρο με πυροβολισμούς και τραυματίες

«Δεν θα προπονηθεί με την ομάδα σήμερα, θα συνεχίσει να προπονείται ατομικά», είπε αρχικά ο Κερ από το Άμπου Ντάμπι, εκεί όπου η ομάδα των ΗΠΑ συνεχίζει την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς, προσθέτοντας: «Απομένουν μερικές εβδομάδες ακόμα μέχρι να πάρουμε απόφαση για τη σύνθεση της ομάδας, οπότε παίρνουμε τα πράγματα μέρα με τη μέρα. Δεν τίθεται θέμα για αντικαστάσταση αυτή τη στιγμή. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα το ξεπεράσει».

Στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ του Παρισιού η Εθνική των ΗΠΑ, η οποία έχει στη σύνθεση της τους κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ και είναι η πιο εντυπωσιακή μετά την ιστορική «Dream Team» του 1992, στοχεύει σε ένα πέμπτο διαδοχικό χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο και στον 17ο τίτλο συνολικά.

Στο Άμπου Ντάμπι οι Αμερικανοί θα δώσουν δύο αγώνες προετοιμασίας, απέναντι σε Αυστραλία (15 Ιουλίου) και Σερβία (17 Ιουλίου).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ