Γεμάτη αστέρια η προεπιλογή του Καναδά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (pic)

Γεμάτη αστέρια η προεπιλογή του Καναδά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (pic)

Η προεπιλογή του Καναδά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες περιλαμβάνει όλα τα αστέρια της χώρας, η οποία θα προετοιμαστεί από τις 28 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού

Ο Καναδάς έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού τον ερχόμενο Ιούλιο και ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το μεγαλύτερο αθλητικό «ραντεβού» του 2024.

Η Τeam Canada ανακοίνωσε σήμερα (19/6) τους 20 παίκτες που καλούνται να συμμετάσχουν στο training camp της ομάδας από τις 28 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο Ντόρσει, ο Βεζένκοφ, ο Γκος και η πρώτη απόφαση για το ρόστερ

Στην προεπιλογή βρίσκονται όλα τα αστέρια της χώρας, όπως ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, ο Τζαμάλ Μάρεϊ και ο Ντίλον Μπρουκς, ενώ το παρών δίνει και ο Φιόντου Καμπενγκέλε, ο οποίος αγωνίστηκε στην αρχή της σεζόν στην ΑΕΚ Betsson.

Αναλυτικά η προεπιλογή: Κάιλ Αλεξάντερ, Νικέιλ Αλεξάντερ-Γουόκερ, Αρ Τζέι Μπάρετ, Τρέι Μπελ-Χέινς, Κεμ Μπιρτς, Οσέι Μπρίσετ, Ντίλον Μπρουκς, Λούκεντζ Ντορτ, Ζεκ Εντέι, Μέλβιν Ετζίμ, Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, Φιόντου Καμπενγκέλε, Τρέι Λάιλς, Τζαμάλ Μάρεϊ, Άντριου Νέμπαρντ, Κέλι Ολίνικ, Ντουάιτ Πάουελ, Φιλ Σκραμπ, Άντριου Γουίγκινς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ