Στο MEGA ο φιλικός αγώνας Ολυμπιακός-Νότιγχαμ Φόρεστ

Στο MEGA ο φιλικός αγώνας Ολυμπιακός-Νότιγχαμ Φόρεστ

Από το MEGA θα μεταδοθεί η φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (Πέμπτη 8 Αυγούστου) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Το MEGA θα μεταδόσει ζωντανά τη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ το βράδυ της Πέμπτης 8 Αυγούστου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης θα κάνουν την πρόβα τζενεράλε τους για τις επίσημες υποχρεώσεις της νέας σεζόν απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, με τους φίλους τους Ερυθρόλευκων να έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν από το MEGA.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το γεμάτο «οπλοστάσιο» στα γκαρντ και ο ρόλος του ΜακΚίσικ (vids)

Το δελτίο τύπου:

«ΣΤΟ MEGA Ο ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

Το MEGA προθερμαίνεται για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και φέρνει στις οθόνες μας την πιο δυνατή φιλική αναμέτρηση, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, την Πέμπτη 8 Αυγούστου στις 21:00.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με όλα τα νέα της αποκτήματα αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ που ετοιμάζεται για μια ακόμη συναρπαστική χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ. Η «πρόβα τζενεράλε» για τη νέα αγωνιστική σεζόν και τα αποκαλυπτήρια του κατακτητή της Ευρώπης ζωντανά στο
MEGA.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ακολουθεί Post-Game εκπομπή με τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ ΣΤΙΣ 21:00».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ