Ολυμπιακός: Live streaming η αναμέτρηση με τον Αθηναϊκό για την Α1 Γυναικών

Δείτε σε live streaming της αναμέτρηση Ολυμπιακός - Αθηναϊκός, για την πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Αθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών (5/10, 15:00).

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στο Κύπελλο, σχεδόν μία εβδομάδα πριν, με τις «ερυθρόλευκες» να περνούν στα προημιτελικά του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών στο… ρελαντί, επικρατώντας με 71-65. Πλέον, Ολυμπιακός και Αθηναϊκός ετοιμάζονται για την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος που θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε live streaming.

«Ξεκινάμε το πρωτάθλημα. Οπότε, να ευχηθώ να έχουμε καλή χρονιά και να πετύχουμε και εκεί τους στόχους που έχουμε θέσει, που είναι φυσικά η κατάκτηση του τίτλου. Αρχίζουμε με εντός έδρας ματς, κόντρα πάλι στον Αθηναϊκό. Όπως είπαμε, φέτος, ο Αθηναϊκός έχει κάνει μια τεράστια επένδυση και έχει φτιάξει μια πάρα πολύ ανταγωνιστική ομάδα, με στόχους ίδιους με τους δικούς μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο, να βάλουμε τον εγωισμό μας κάτω από την ομάδα και σίγουρα, να δείξουμε με τον τρόπο μας την καλή δουλειά που έχουμε κάνει στην προετοιμασία», δήλωσε ενόψει της πρεμιέρας ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θάνος Νίκλας.

Δηλώσεις έκανε και η Κίρα Λάμπερτ που τόνισε: «Ανυπομονούμε για το δεύτερο μας ματς απέναντι στον Αθηναϊκό. Είδαμε το προηγούμενο ματς σε βίντεο, το αναλύσαμε και θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε μια βελτιωμένη εικόνα σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού».

Τον αγώνα περιγράφει ο Παναγιώτης Περπερίδης. Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από