«Δεν έχω γκόμενο κανέναν Ευρωβουλευτή», τονίζει η Ιωάννα Τούνη...
Η Ιωάννα Τούνη, σήμερα, Τετάρτη 19 Μαρτίου, έριξε “πυρ” στα site και στις εκπομπές, μετά από τα δημοσιεύματα και τα ρεπορτάζ σχετικά με το γεγονός ότι η influencer μετά τον χωρισμό της με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, πριν από λίγο καιρό, έχει προχωρήσει στη ζωή της.
Συγκεκριμένα, οι φήμες ξεκίνησαν μετά την έξοδό της στα μπουζούκια της Αθήνας μαζί με την παρέα της και τον ευρωβουλευτή Νίκο Παππά!
Τι είπε η Ιωάννα Τούνη για τα δημοσιεύματα
Η Ιωάννα Τούνη λοιπόν μέσα από ένα βίντεο στο TikTok ξεκαθαρίζει και με έντονο ύφος απαντά σε όλα τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή: «Άφησα τον Πάρη σχολείο και γύρισα σπίτι τώρα με λίγο ήσυχο κεφάλι και ηρεμία να μιλήσουμε λίγο για ένα θέμα το οποίο έχει βουήξει ο τόπος τις τελευταίες ημέρες. Το Σαββατοκύριακο που λες βρέθηκα στην Αθήνα για να πάρω τον Παρούλη από τον Δημήτρη, και βγήκαμε μαζί με την κολλητή μου, το αγόρι της και την παρέα μας από Αθήνα στα μπουζούκια. Τι το θελα η έρημη και τόλμησα να βγω;
Για να ξυπνήσω την επόμενη ημέρα και να δω δεκάδες δημοσιεύματα σε όλα τα “αξιόλογα” και μη περιοδικά, online σάιτ και έπειτα σε εκπομπές κλπ να μου χρεώνουν σχέση ερωτική αναστροφή με έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν μιλάω, δεν συναναστρέφομαι, δεν χόρευα, δεν τσουγκρίσαμε το ποτήρι μας, δεν δεν δεν. Ο λόγος για τέτοια άρθρα με τίτλους “ξεφάντωσαν στα μπουζούκια”, “όλη η αλήθεια για την σχέση τους”.
@j.touni Αρκετά ανέχτηκα τόσα χρόνια με ΨΕΜΑΤΑ & συκοφαντίες επειδή απλά πουλάει το όνομα μου!!! Εχω ένα παιδί να προστατεύσω και δεν είμαι υποχρεωμένη πια να τα ανέχομαι! Η συμπεριφορά αυτή πέρα από απαράδεκτη είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ! Χθες έβγαλα για πρώτη φορά στην ζωή μου δελτίο τύπου να «προειδοποιήσω» σχετικά όλους όσους κακόβουλα και ψευδώς με διαβάλουν. Στο εξής οι απαντήσεις μου δεν θα γίνονται μόνο μέσω social, αλλά θα κινούμαι νομικά! Εχω ένα μικρό παιδί να προστατέψω, και εάν δεν νοιάζει εσάς και την ανύπαρκτη δεοντολογία σας, ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ! 🙏🏼 #fyp #foryou #tiktokgreece #jtouni #touni ♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni
Τα κοιτάω και λέει φωτογραφίες και βίντεο και λέω τι φωτογραφίες ρε παιδιά; Χωρίς να πολυλογώ σου βάζω το βίντεο που δείχνει να ξεσαλώνω και να χορεύω με τον ευρωβουλευτή τον τάδε. Πραγματικά δεν γνωρίζω, δηλαδή να πεις ότι… δεν τον ξέρω.
Στο βίντεο με βλέπεις με την κολλητή μου και το αγόρι της με τους φίλους της από την Αθήνα και βλέπεις κάποια στιγμή ένα ψηλό κεφάλι πίσω μου με τον οποίο δεν έχω αλληλεπιδράσει, δεν τον έχω κοιτάξει, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, κοιτάω μπορστά φουλ πίστα και χορεύω και διασκεδάζω με την παρέα μου. Και ξαφνικά βρίσκομαι χρεωμένη με έναν γκόμενο και θα μου πεις χέσε μας τώρα Ιωάννα, όχι δεν είναι έτσι.
Γιατί κάποια στιγμή μπορεί για εσένα να είμαι εύκολος στόχος αλλά είμαι μανούλα, έχω ένα παιδάκι, το οποίο δεν φέρει καμία ευθύνη αύριο μαθαύριο να πατάει στο google και να βλέπει ότι κάθε εβδομάδα έχω έναν άλλο γκόμενο, γιατί δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν έχει συμβεί ποτέ στη ζωή μου κάτι τέτοιο, πάντα ήμουν τελείως μονογαμική, πολύ focus στην σχέση μου. Κάτι τέτοιο που έχει βγει, το οποίο είχε κάποια διάρκεια, είχα κάποια συναισθήματα, υπήρχε κάτι…
Οπότε δεν θα το πάρω με ελαφριά καρδιά πλέον. Εχθές έστειλα δελτίο τύπου επίσημα για να απαντήσω και να διαψεύσω όλα αυτά τα δημοσιεύματα τα οποία με δυσφημούν, έχουν σκοπό να θίξουν την υπόληψή μου. Δεν με απασχολεί καθόλου εάν πουλάει το όνομά μου, δεν θα επιτρέψω στο εξής προκειμένου να προστατέψω εμένα και το παιδί μου, να βγαίνει ο κάθε ένας και να χρησιμοποιεί το όνομα μου με τέτοιο τρόπο σαν clickbait και χωρίς να έχει καν, καν δηλαδή τι να σου πω βρε παιδάκι μου, να πήγαινα στα μπουζούκια και να τον φάσωνα να έλεγα “να ρε Ιωάννα δεν πρόσεχες ρε ψυχούλα μου”.
ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ! Δεν μιλάμε!Δηλαδή όχι απλά είμαι έξαλλη, είμαι τόσο απογοητευμένη με τους ανθρώπους που πατάνε επί πτωμάτων πραγματικά και δεν τους νοιάζει καθόλου η ψυχική υγεία του άλλου. Τα ψέματα που γνωρίζουν ότι μεταδιδουν, και όλοι οι υπόλοιποι αναπαράγουν και στις εκπομπές…Σιχάματα όλοι! Σιχάματα! Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό το πράγμα, είναι συκοφαντία, είναι δυσφήμιση, αυτό εδώ είναι στέρηση της ελευθερίας του άλλου.
Τι λέτε ρε παιδιά δεν ήξερα να βγαίνω και να πληρώνω και τα γύρω τραπέζια να μην τολμήσει κανείς να καθίσει πίσω μου και μου τον χρεώσουν ως γκόμενο; Πάμε καλά;Οπότε ναι, δεν ξέρω αν αυτοί οι άνθρωποι που τα γράφουν αυτά και τα μεταδίδουν έχουν μάνες και κόρες, εγώ έχω έναν γιο που με νοιάζει και δεν είμαι σίγουρα ο άνθρωπος που θα έκανα κακό σε κάποιον για να έχω παραπάνω κλικς με το όνομα που θα χρησιμοποιήσω.
Το point μου είναι ότι πλέον ναι, είμαι στη δημοσιότητα 8 χρόνια και παραπάνω, δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτά τα άρθρα και τα ψέματα που ακούω ποτέ. Εχθές βγάλαμε με τους δικηγόρους μου δελτίο τύπου που προειδοποιώ ότι λόγω ότι έχω ένα ανήλικο τέκνο δεν μπορούν να παίρνουν το όνομα μου και να το κάνουν κατά πόσο βολεύει τον κάθε ένα. Πλέον θα κινούμαι νομικά και θα κάνω μηνύσεις και ό, τι άλλο χρειαστεί για να προστατέψω εμένα και την αλήθεια μου».