
«Το πόσο συμπαθούσα αυτή την γυναίκα δεν περιγράφεται»
Ο Χάρης Ρώμας αποχαιρέτησε με τον πιο συγκινητικό τρόπο τη Ράνια Ιωαννίδου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών. Ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε παρά να αποχαιρετήσει την αγαπημένη παπαδιά που άφησε ανεξίτηλο σημάδι με την ερμηνεία της στο «Καφέ της Χαράς».
Το χιούμορ και η ζωντάνια που έφερνε σε αυτόν τον ρόλο την καθιστούν μια από τις πιο θρυλικές φιγούρες της σειράς. Η απώλεια μιας τόσο ταλαντούχας και αγαπητής καλλιτέχνιδας σίγουρα αφήνει κενό και ο Χάρης Ρώμας αποφάσισε να της πει ένα συγκινητικό και όμορφο αντίο μέσα από ανάρτησή του στο Facebook.
Το συγκινητικό αντίο του Χάρη Ρώμα στη Ράνια Ιωαννίδου
«Το πόσο συμπαθούσα αυτή την γυναίκα δεν περιγράφεται.
Και μαζί με έμενα την συμπαθούσαν πολλοί Έλληνες που την απολάμβαναν ως παπαδιά στους τρεις πρώτους κύκλους του «Καφέ της Χαράς»,της σειράς που δημιούργησα μαζί με την Άννα Χατζησοφιά και γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία.
Όλοι όσοι συμμετείχαμε σε αυτή την σειρά δεθήκαμε με δεσμούς αληθινής αγάπης και έτσι είναι πολύ οδυνηρό να αποχωριζόμαστε οριστικά(σε αυτό τον κόσμο τουλάχιστον) ένα από τα μέλη αυτής της οικογένειας.
Πηγή: athensmagazine.gr