«Έκοψα μαχαίρι ένα πράγμα κι έχασα 20 κιλά»: Αυτό το τρόφιμο δεν τρώει η Έλλη Κοκκίνου και έχει κορμάρα στα 54 της

Το φαγητό που δεν τρώει ποτέ η Έλλη Κοκκίνου και έχει κορμάρα.

Η Έλλη Κοκκίνου είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής και της γυμναστικής, κάτι που αντικατοπτρίζεται στην εμφάνισή της, καθώς διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz.

Ειδικότερα, εδώ και αρκετά χρόνια, η τραγουδίστρια ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής για να διατηρεί τη φόρμα της και να εξασφαλίζει έναν υγιή οργανισμό.

Διαβάστε επίσης: Ψάχνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Το συστατικό που έχει κόψει η Έλλη Κοκκίνου από τη διατροφή της
Η 52χρονη τραγουδίστρια έχει αναφερθεί συχνά στο ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα που ακολουθεί και στις τροφές που επιλέγει. Στο παρελθόν, έχει τονίσει ότι έχει εξαλείψει εντελώς τη γλουτένη από τη διατροφή της, μια ουσία που περιέχεται σε πολλά από τα τρόφιμα που καταναλώνουμε καθημερινά.

Η Έλλη Κοκκίνου ακολουθεί μια διατροφή που βασίζεται αποκλειστικά στην κατανάλωση τροφίμων που δεν περιέχουν γλουτένη.

Ως εκ τούτου, απαγορεύονται το πλιγούρι, το αλεύρι, η φαρίνα, το σιμιγδάλι, το σιτάρι και τα προϊόντα που παρασκευάζονται από αυτά, καθώς και ορισμένα τυριά, κατεργασμένα κρέατα και αλλαντικά που δεν αναφέρουν τα συστατικά τους.

Επιπλέον, απαγορεύονται το κανονικό ψωμί και τα μακαρόνια που περιέχουν γλουτένη, όπως και τα διάφορα σνακ που βρίσκονται στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Απαγορεύονται επίσης τα αλκοολούχα ποτά, όπως η μπύρα, το ουίσκι και η βότκα, το λευκό ξίδι, ορισμένα επεξεργασμένα μπαχαρικά και καρυκεύματα, οι έτοιμες σάλτσες, καθώς και κάθε είδους επιδόρπιο και γλυκά εμπορίου.

«Μπορεί να ακούγεται δύσκολο όλο αυτό το διατροφικό πλάνο, αλλά πλέον δεν το κάνω μόνο για την εμφάνισή μου, αλλά και για λόγους υγείας», κατέληξε η Έλλη Κοκκίνου.

Η ημερήσια δίαιτά της Έλλης Κοκκίνου
Πρωινό: 2 αβγά και 1 ολόκληρο ασπράδι, 150 γρ. ντομάτα, 40 γρ. τυρί light ή 30 γρ. Κουάκερ χωρίς γλουτένη, 200 γρ. γάλα με λιγότερη λακτόζη (ή σόγιας) και 15 γρ. σταφίδες

Δεκατιανό: 1 τοστ με γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών ή 20 γρ. ξηρούς καρπούς ανάλατους με γιαούρτι 2%.

Μεσημεριανό: Μακαρόνια μόνο με λάδι και λίγη σάλτσα ντομάτας ή ψητό κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι με πατάτες στον ατμό ή με σαλάτα

Βραδινό: 150 γρ. μήλο και 200 γρ. γάλα με λιγότερη λακτόζη (ή σόγιας) ή 2 φρυγανιές με τυρί ή κράκερ ή γιαούρτι 2% με 2 κράκερ…

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από