![Οι Νεοϋορκέζοι έφτιαξαν άγαλμα στον Ρονάλντο, στην Times Square](https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2025/02/ronaldo.jfif_-300x169.jpg)
Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Ντέμπορα-Λι Φαρνές, ο Χιου Τζάκμαν είναι έτοιμος να παντρευτεί ξανά με τη Σάτον Φόστερ. Ωστόσο η κατάσταση είναι λίγο περίπλοκη.
Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα-Λι Φαρνές ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους μετά από 27 χρόνια. Μια είδηση που εξέπληξε πολλούς, καθώς έδειχναν ένα ευτυχισμένο και αντί-Χόλιγουντ ζευγάρι, μακριά από σκάνδαλα και φήμες.
Όσες φήμες, ωστόσο, δεν ακούστηκαν σε αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί, έκαναν τους τελευταίους μήνες την εμφάνισή τους.
Διαβάστε επίσης: Η αντίδραση του Μπαρτζώκα στο Παρίσι στο γκολ του Μουζακίτη (vid)
Αρχικά αυτές ήθελαν τον 56χρονο σταρ της μεγάλης οθόνης να έχει νέα σχέση. Μετά, αποκαλύφθηκε ότι αυτή ήταν η Σάτον Φόστερ – φίλη και συμπρωταγωνίστριά του στο Μπρόντγουεϊ. Και στο τέλος έγινε γνωστό ότι οι δυο τους μάλλον ήταν περισσότερο καιρό μαζί από όσο πίστευαν όλοι.
Μετά από ένα κρυφτό, που κράτησε λίγο καιρό, Τζάκμαν και Φόστερ επιβεβαίωσαν τη σχέση τους, η Ντέμπορα-Λι Φαρνές έδειξε τη δυσαρέσκειά της και οι φίλοι τους χωρίστηκαν σε στρατόπεδα. Και τώρα, οι φήμες θέλουν τον Wolverine να είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.
Άνθρωπος από το στενό του περιβάλλον, δήλωσε ότι ο Τζάκμαν σχεδιάζει να παντρευτεί τη Φόστερ. «Κατά τις διακοπές του στην Αυστραλία τα πράγματα ήταν περίεργα. Ωστόσο όταν βρέθηκαν ξανά, η μαγεία επανήλθε» τόνισε.
«Αυτό που βλέπουν και οι δύο στο τέλος του ‘δρόμου’ τους είναι ο γάμος. Και ο Χιου το δείχνει με κάθε τρόπο ότι θέλει να κάνει τη Σάτον γυναίκα του».
250 εκατομμύρια προβλήματα
Ωστόσο, για να συμβεί αυτό, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν πρώτα – και αυτά είναι τα πιο δύσκολα. Ο Τζάκμαν και η Ντέμπορα-Λι Φαρνές μπορεί να έριξαν τους «τίτλους τέλους» στον γάμο τους πριν από δύο χρόνια, ωστόσο διαζύγιο δεν έχουν πάρει.
Το μεγαλύτερο πρόβλημά τους είναι το πώς θα μοιραστεί η περιουσία των περίπου 250 εκατ. δολαρίων. Οι δυο τους δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο πριν παντρευτούν και τώρα τα πράγματα έχουν μπλέξει αρκετά.
Μέσα σε όλα η νέα σχέση του Τζάκμαν, αλλά και ο τρόπος που φαίνεται να το έμαθε η Ντέμπορα-Λι Φαρνές -δηλαδή από τα μίντια- έχουν κάνει την κατάσταση αρκετά πιο πολύπλοκη.
Ωστόσο ο 56χρονος ηθοποιός έχει ξεκαθαρίσει στους δικούς του ανθρώπους, πως μόλις βγει το διαζύγιο, σκοπεύουν να παντρευτούν με τη Σάτον Φόστερ.