Νέος έρωτας! Ζευγάρι με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή η Κατερίνα Δαλάκα (pic)

Νέος έρωτας! Ζευγάρι με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή η Κατερίνα Δαλάκα (pic)

Ζουν έναν φλογερό έρωτα…

Κατερίνα Δαλάκα: Οι δυο τους προσπαθούν να το κρατήσουν κρυφό, όμως πλέον τα τελευταία τους ταξίδια επιβεβαιώνουν πως ζουν έναν μεγάλο έρωτα!

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Σάββας Γκέντσογλου φαίνεται πως έχουν έρθει ιδιαίτερα κοντά τον τελευταίο καιρό.

Διαβάστε επίσης: Νέα ήττα της Μπάρτσα πριν τον Ολυμπιακό (103-96, vid)

Πρόσφατα μάλιστα, οι δύο πρώην παίκτες του Survivor είχαν συναντηθεί σε βραδινή έξοδο και είχαν κάνει και σχετική ανάρτηση στα social media.

Πρόσφατα η Κατερίνα Δαλάκα πόσταρε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από ένα αυτοκίνητο, ενώ την ίδια ώρα και ο Σάββας Γκέντσογλου δημοσίευσε στον δικό του λογαριασμό μια selfie φωτογραφία από… το ίδιο αμάξι!

Το ρεπορτάζ περί σχέσης επιβεβαίωσε πάντως και η εφημερίδα Real, παρόλο που τόσο η γνωστή στιβίστρια όσο και ο πρώην ποδοσφαιριστής, έχουν δηλώσει πως η σχέση τους είναι φιλική…

Ηλιάδη για Γκέντσογλου: «Δεν γνωρίζω αν είναι με την Δαλάκα, την θαυμάζω»

Η Αγγελική Ηλιάδη θα εμφανίζεται με τον Νίκο Κουρκούλη στο Lux Stage Athens. Η γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας στην κάμερα του Happy Day αναφέρθηκε στη νέα της συνεργασία, στην αγαπημένη της γιαγιά, Καίτη Γκρέυ, ενώ σχολίασε και το φημολογούμενο ειδύλλιο ανάμεσα στον πρώην σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου και την Κατερίνα Δαλάκα.

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί η γιαγιά μου, η Καίτη Γκρέυ έχει βγει από το νοσοκομείο, είναι στο σπίτι. Ας πούμε ότι το ξεπέρασε όλο αυτό το περιστατικό με το εγκεφαλικό. Μπορεί κάποιες φορές να έχει στιγμές διαύγειας, να μας καταλαβαίνει, να μας ακούει και τα λοιπά» αποκάλυψε.

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ