Όλο το Ίντερνετ χειροκροτεί τον Στέλιο Μάινα: «Αν κάνεις το μεγάλο λάθος και πεις ότι έφτασες κάπου, είσαι τελειωμένος…» – Tι είπε για το Ηρώδειο (vid)

Όλο το Ίντερνετ χειροκροτεί τον Στέλιο Μάινα: «Αν κάνεις το μεγάλο λάθος και πεις ότι έφτασες κάπου, είσαι τελειωμένος…» – Tι είπε για το Ηρώδειο (vid)

Όσα είπε ο ηθοποιός!

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε καλεσμένος ο Στέλιος Μάινας την Κυριακή (27/10) και παραχώρησε μια εφ’ολης της ύλης συνέντευξη.

Μάλιστα, ο ηθοποιός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το Ηρώδειο και τη συζήτηση που έχει ανοίξει τελευταία γύρω από τα πρόσωπα αλλά και τα καλλιτεχνικά προγράμματα που παρουσιάζονται εκεί.

«Αν κάνεις το μεγάλο λάθος και πεις ότι έφτασες κάπου, είσαι τελειωμένος. Εμείς οι ηθοποιοί ξεκινάμε πάντα από το μηδέν. Είμαστε ίσως η μοναδική δουλειά που ψάχνουμε εργασία 2-3 φορές τον χρόνο, και οι θεατές μας αξιολογούν κάθε φορά από την αρχή, από το μηδέν», είπε αρχικά ο Στέλιος Μάινας.

«Το Ηρώδειο, ναι μεν είναι ένα ρωμαϊκό ωδείο, αλλά αποτελεί έναν λαϊκό χώρο για όλον τον κόσμο. Δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί. Εγώ δεν είμαι γενικά υπέρ των κλειστών πραγμάτων», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο ηθοποιός.

«Συγκεκριμένα για το Ηρώδειο, πιστεύω ότι πρέπει να είναι ανοιχτό για όλους. Το θεωρώ λάθος να υπάρχουν κριτήρια που διαχωρίζουν τους καλλιτέχνες. Δεν αρκεί μόνο ο χώρος, είναι οι άνθρωποι που δίνουν αξία σε έναν χώρο», είπε ο Στέλιος Μάινας επί του θέματος.

Δείτε τη συνέντευξή του:

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ