Η Άμπερ Ρόουζ κατηγορεί την Μπιγιονσέ για κλοπή της ομιλίας της στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών

«Θα ήθελε τόσο πολύ να γίνει εγώ. Κυριολεκτικά πήρε ολόκληρη την ομιλία μου», δήλωσε μεταξύ άλλων η Άμπερ Ρόουζ.

H Μπιγιονσέ στάθηκε στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις στην προεκλογική συγκέντρωση που έλαβε χώρα στο Χιούστον. Η ποπ τραγουδίστρια έδωσε εκεί μια υποστηρικτική ομιλία προτού υποδεχτεί στη σκηνή την Χάρις. Κατά τα λεγόμενα της Άμπερ Ρόουζ, όμως, η εν λόγω ομιλία δεν ήταν γραμμένη «από την καρδιά» της Μπιγιονσέ, αλλά της ίδιας.

Η Άμπερ Ρόουζ κατηγόρησε την Μπιγιόνσε ότι έκλεψε την ομιλία της στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, σύμφωνα με το Page Six. Συγκεκριμένα, προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media, μετά την εμφάνιση της τραγουδίστριας στην προεκλογική συγκέντρωση της Καμάλα Χάρις στο Χιούστον την Παρασκευή.

«Θέλει να γίνει εγώ τόσο πολύ. Κυριολεκτικά πήρε ολόκληρη την ομιλία μου», έγραψε στο Instagram η Άμπερ Ρόουζ.

Η ομιλία της Μπιγιονσέ

Στην ομιλία της, η Μπιγιόνσε ξεκίνησε να λέει: «Δεν είμαι εδώ ως διασημότητα, δεν είμαι εδώ ως πολιτικός. Είμαι εδώ ως μητέρα. Μια μητέρα που νοιάζεται βαθιά για τον κόσμο στον οποίο ζουν τα παιδιά μου και όλα τα παιδιά μας, έναν κόσμο όπου έχουμε την ελευθερία να ελέγχουμε το σώμα μας, έναν κόσμο όπου δεν είμαστε διχασμένοι. Φανταστείτε τις κόρες μας να μεγαλώνουν βλέποντας τι είναι δυνατό χωρίς ταβάνια, χωρίς περιορισμούς. Πρέπει να ψηφίσουμε και σας χρειαζόμαστε».

Η ομιλία της Άμπερ Ρόουζ

Η Άμπερ Ρόουζ είχε μιλήσει επίσης, στο RNC τον Ιούλιο, με την ομιλία της να επικεντρώνεται επίσης, στη μητρότητα.

«Ολόκληρος ο κόσμος μου περιστρέφεται γύρω από την φροντίδα των παιδιών μου, την προστασία τους και την ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή. Αυτό είναι κάτι που ενώνει όλους τους Αμερικανούς γονείς, είτε είμαστε Ρεπουμπλικάνοι, Δημοκρατικοί, Συντηρητικοί ή Φιλελεύθεροι. Όλοι θέλουμε μια καλύτερη χώρα για τα παιδιά μας», είχε πει.

«Αλλά είμαι εδώ απόψε για να σας πω, ανεξάρτητα από το πολιτικό σας υπόβαθρο, ότι η καλύτερη ευκαιρία που έχουμε να δώσουμε στα μωρά μας μια καλύτερη ζωή είναι να εκλέξουμε τον Ντόναλντ Τραμπ, Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών», συνέχισε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από