Ενός λεπτού σιγή: Η Κορίνα Κοπ αποχώρησε από το OnlyFans αφού έβγαλε 60 εκατ. δολάρια σε τρία χρόνια

Ενός λεπτού σιγή: Η Κορίνα Κοπ αποχώρησε από το OnlyFans αφού έβγαλε 60 εκατ. δολάρια σε τρία χρόνια

Το μοντέλο του OnlyFans Κορίνα Κοπ θεωρεί πως ήρθε η στιγμή να κάνει μια αλλαγή στη ζωή της. αφού έχει λύσει το οικονομικό της πρόβλημα.

Δεν είναι απλά ένα ακόμα μοντέλο, αλλά ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στον κόσμο του OnlyFans. Η Κορίνα Κοπ, από το 2021 που εγκαινίασε τον λογαριασμό της στη γνωστή πλατφόρμα, κατάφερε να γίνει η σημαία της.

Εντυπωσιακή εμφανισιακά, ήδη γνωστή από το YouTube, influencer των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η 28χρονη κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να κερδίσει φανατικούς θαυμαστές. Και παράλληλα να κερδίσει πολλά χρήματα.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός, το +15% για την 8αδα και οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ για τα νοκ-άουτ του Europa League (pics, vids)

Όπως είχε αποκαλύψει στην εκπομπή του Ντέιβιντ Ντόμπρικ στο YouTube «έβγαλα κάτι περισσότερο από ένα εκατομμύριο δολάρια τις πρώτες 48 ώρες που λάνσαρα το προφίλ μου στο OnlyFans».

Και τώρα, περίπου τρία χρόνια μετά από αυτή την κίνησή της, έχει καταφέρει να βάλει στην άκρη 67 εκατ. δολάρια, όπως έκανε γνωστό. Κάτι που εκνεύρισε αρκετούς χρήστες στα social media, που δεν δίστασαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους με σχόλια όπως «αυτό είναι αηδιαστικό», «Κορίνα μας κάνεις πλάκα», «ΤΙ;» και πολλά ακόμα.

Ωστόσο, μόνο πλάκα δεν έκανε, καθώς την Πέμπτη η Κορίνα Ποκ με ένα απλό tweet πέντε λέξεων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Χ, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το OnlyFans. «Όχι άλλα link in bio» έγραψε.

Όσο ντροπαλή δεν ήταν στο OnlyFans, άλλο τόσο ντροπαλή δεν ήταν στο να μιλάει ανοικτά για τα έσοδά της. Έτσι, όπως έχει πει, στον καλύτερό της μήνα έχει κερδίσει περισσότερα από 2 εκατ. δολάρια, ενώ στον χειρότερό της μόλις 683.000 δολάρια.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ρίχνει τίτλους τέλους και στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αφού στο Instagram έχει 6,5 εκατομμύρια followers. Όσο για το επόμενο βήμα της, ακόμα δεν το έχει κάνει γνωστό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ