Διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός ζει σε σπίτι «κοτέτσι»; Σoκάρουν οι εικόνες, παντού σκουπίδια και μουχλιασμένα τρόφιμα

Εικόνες που κόβουν την ανάσα!

Εικόνες που έφερε στο φως η εκπομπή «Το Πρωινό» προκάλεσαν σοκ και έντονες αντιδράσεις, καθώς αποκάλυψαν την κατάσταση του σπιτιού της ηθοποιού Μαρίνας Νικολαΐδου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ανάμεσα στα προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκαν καρτελάκια από ρούχα που ανήκαν σε διάσημες ηθοποιούς, όπως η Κάτια Δανδουλάκη και η Μελίνα Μερκούρη. Το διαμέρισμα όπου ζούσε η Νικολαΐδου έμοιαζε με εγκαταλελειμμένο χώρο, με ρούχα σκόρπια παντού και ληγμένα τρόφιμα να γεμίζουν τον χώρο.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης σχολίασε ότι «οι εικόνες μιλούν από μόνες τους». Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε πως, αν οι εικόνες αυτές αντικατοπτρίζουν όντως την καθημερινότητα της ηθοποιού στο σπίτι της, τότε κατανοεί πλήρως την απόφαση της Άννας Φόνσου να λάβει μέτρα για την κατάστασή της.

Από την πλευρά του ο ηθοποιός Γιάννης Καρανικολής, που φιλοξενείται στο «Σπίτι του Ηθοποιού», επιβεβαίωσε τα λεγόμενα, δηλώνοντας ότι η Νικολαΐδου ζούσε σε απόλυτη αταξία. «Οι φωτογραφίες είναι ακριβέστατες. Αυτή ήταν η καθημερινότητα της κυρίας Νικολαΐδου. Χθες, όταν ήρθε να μαζέψει τα πράγματά της, προσφέρθηκα να βοηθήσω εθελοντικά, παρουσία δικαστικού κλητήρα. Από τις 12 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ μαζεύαμε. Αυτά που είδατε ήταν μόνο ένα μικρό μέρος από τα αντικείμενα.»

Ο Καρανικολής ανέφερε, επίσης, ότι : «Έχει μοιράσει πράγματα σε σπίτια γνωστών και έχει βάλει και πόσες τσάντες δίπλα στην αποθήκη του σχολείου. Πού ακούστηκε; Αν είναι δυνατόν! Μέσα στα πράγματά της βρήκαμε τα καρτελάκια από ρούχα της Κάτιας Δανδουλάκη και της Μελίνας Μερκούρη. Υπήρχαν οσμές. Είχε γεμίσει και τη βεράντα και δεν μπορούσαμε να καθίσουμε. Πολλές φορές της είχαμε πει να κάνει κάτι και έλεγε ότι θα τα μαζέψει».

πηγή: Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από