Νίκος Οικονομόπουλος: Οι 7 επώνυμες που… πέρασαν από την ζωή του – Οι έρωτες που κατέληξαν σε χωρισμό

Νίκος Οικονομόπουλος: Οι 7 επώνυμες που… πέρασαν από την ζωή του – Οι έρωτες που κατέληξαν σε χωρισμό

Άλλες γνωστές άλλες πάλι όχι...

Είναι ένας καλλιτέχνης που προσπαθεί να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας μόνο με την επαγγελματική του πορεία αλλά όσο κι αν προσπαθεί το παρελθόν δεν τον αφήνει! Με αφορμή τις πολύ πρόσφατες δηλώσεις – αποκαλύψεις της Αναστασίας Γιούσεφ για τον λόγο που χώρισαν με τον Νίκο Οικονομόπουλο, μετά από λίγους μόνο μήνες σχέσεις, στο πολύ μακρινό παρελθόν.

Για κάποιες από αυτές υπήρξε έντονη φημολογία και ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε ουσιαστικά ότι ήταν μαζί με τον τραγουδιστή, ωστόσο εγώ θα πω πως… όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά συνήθως…

Διαβάστε επίσης: H σούπερ σέξι Άστριντ ήταν στο ΟΑΚΑ και δεν κρατήθηκε: «Πώς βρεθήκαμε από το Μπερναμπέου, να παίζουμε με τη χειρότερη ομάδα της Ελλάδας» (vids)

Οι θυελλώδεις έρωτες του Νίκου Οικονομόπουλου

«Δεν το θυμούνται. Κάποια στιγμή με ρώτησαν, μετά από πολλά χρόνια και είπα ότι υπήρχε τότε ένα παιδικό, ωραίο, αθώο φλερτάκι, ειδύλλιο, όπως μπορείς να το πεις. Απλά είναι πολλά τα χρόνια πίσω και δεν έχει νόημα πια», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Σάλτη σε συνέντευξή της πριν από αρκετό καιρό αποκαλύπτοντας πως στο Dream Show είχε έρθει αρκετά κοντά με τον γνωστό τραγουδιστή.

Ο Οικονομόπουλος και η Σάλτη στον τελικό του Dream Show

Έναν μεγάλο έρωτα έζησαν ο Νίκος Οικονομόπουλος και η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα στο παρελθόν. Ήταν ζευγάρι το 2014 και η σχέση τους είχε κρατήσει περίπου 1,5 χρόνο. Φήμες τους ήθελαν να επανασυνδέθηκαν τον χειμώνα του 2020, αλλά η είδηση δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Νίκος Οικονομόπουλος το 2014

Μία άλλη σοβαρή σχέση του Νίκου Οικονομόπουλου ήταν με το μοντέλο Ευαγγελία Αραβανή, που φέρεται να έληξε το 2019 με άκρως επεισοδιακό τρόπο. Το ζευγάρι ήταν μαζί ενάμιση χρόνο και συγκατοικούσε στα νότια προάστια.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή το 2008

«Η σχέση τους μετά τη συγκατοίκηση είχε περάσει σε άλλο στάδιο. Η Ευαγγελία επιθυμούσε να κάνουν το επόμενο βήμα, για το οποίο ο Νίκος δεν ένιωθε έτοιμος. Η προβολή που είχε πάρει το ειδύλλιο τους ήταν κάτι που τον προβλημάτιζε, αφού δεν θέλει να απασχολεί τη δημοσιότητα με τα προσωπικά του. Αυτό ήταν και το αγκάθι που δημιούργησε τριβή ανάμεσά τους» είχε δηλώσει τότε φίλη του πρώην ζευγαριού στην Real life.

Παράλληλα, από τη ζωή του έχουν περάσει η χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ – όπως αναφέραμε και στην αρχή ενώ υπήρξε έντονη φημολογία και για την πρώην παίκτρια του GNTM, Σοφία Ζαχαριάδου που πρωταγωνίστησε σε βίντεο κλίπ του στο παρελθόν.

Τέλος, το 2024 το όνομά του συνδέθηκε έντονα με ακόμα ένα μοντέλο που πρωταγωνίστησε σε βίντεο κλιπ του, την Ασημένια Καμτσή, η οποία μάλιστα τον ακολουθήσε στα κέντρα που εμφανιζόταν και συχνά τον θαύμαζε στο κοινό μαζί με τους γονείς της (δείτε εδώ αποκλειστικές μας φωτογραφίες).

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομά του μπλέχτηκε και με την Κατερίνα Δαλάκα, κατά την επιστροφή της από το Survivor κάτι όμως που διέψευσαν και οι δυο κατηγορηματικά με δημόσιες, μάλιστα, αναρτήσεις (δείτε εδώ τι είχε γράψει η πρώην παίκτρια του ριάλιτι στο instagram της).

πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ