«Το ξέρανε όλοι εκτός από εμένα»: Το παράπονο της Όλγας Πηλιάκη

Μεγάλη έκπληξη για την οικογένεια Πηλιάκη - Συνεργός σε αυτή την έκπληξη, ήταν φυσικά ο σύζυγός της, Στέλιος Χανταμπάκης!

Μία όμορφη περίοδο διανύει η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία απολαμβάνει τη ζωή, πραγματοποιώντας ταξίδια γιια χάρη των φίλων της. Έτσι λοιπόν, μια απίστευτη έκπληξη περίμενε την Όλγα Πηλιάκη, αφού η Κατερίνα Δαλάκα την επισκέφτηκε στο σπίτι της στην Ισπανία!

Ακόμη και εάν η οικογένεια αντιμετώπισε δυσκολίες στην αρχή, έχει πλήρως εγκλιματιστεί στο νέο περιβάλλον.

Κατερίνα Δαλάκα: Έκανε έκπληξη στην Όλγα Πηλιάκη με συνεργό τον Στέλιο Χανταμπάκη

Συνεργός σε αυτή την έκπληξη ήταν φυσικά ο σύζυγός της, Στέλιος Χανταμπάκης ο οποίος γνώριζε εξαρχής τον ερχομό της πρώην συμπαίκτριας στο Survivor, αλλά δεν το είχε αποκαλύψει στη σύζυγό του.

Αντ΄ αυτού η Όλγα Πηλιάκη γνώριζε ότι θα έρθει ένας καλός τους φίλος με μια φίλη του στο σπίτι τους και γι’ αυτό τον λόγο είχε ξεκινήσει ετοιμασίες για το δείπνο τους.

Δείτε το στιγμιότυπο από αυτή την όμορφη έκπληξη:

Ο Στέλιος Χανταμπάκης δημοσίευσε ένα βίντεο στα Instagram του για να μας περιγράψει την… περιπέτεια τους στις πρώτες ημέρες της νέας ζωής τους στην Ισπανία.

«Ναι έχουμε κλειδωθεί έξω, γιατί η Όλγα βγήκε, έκλεισε την πόρτα και δεν πήρε τα κλειδιά. Η Όλγα έχει πάει για φαγητό με τα παιδιά και εγώ περιμένω τον κλειδαρά να δούμε πώς θα συνεννοηθώ» ακούγεται να λέει ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στη συνέχεια για το άνοιγμα της πόρτας ο κλειδαράς του ζήτησε 480 ευρώ συν ΦΠΑ.

Πηγή Athensmagazine.gr
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από