Ταραγμένη η Ανθή Βούλγαρη – Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα

Η άσχημη εμπειρία της παρουσιάστριας

Εμφανώς σε κατάσταση σοκ η Ανθή Βούλγαρη, περιέγραψε στον κόσμο τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε όσο βρισκόταν για ψώνια στο σούπερ μάρκετ.

Η παρουσιάστρια του «Κοινωνία Ώρα Mega» αναφέρθηκε στα σούπερ μάρκετ και στις ακριβές τιμές των προϊόντων τους, καθώς διαπίστωσε πως δεν έχουν μειωθεί καθόλου.

Διαβάστε επίσης: Εδώ είναι το ταξίδι: Όσα θες να ξέρεις για την επιστροφή του Ολυμπιακού στο Youth League- Το νέο format αλλά και τι ισχύει για Κωστούλα και Μουζακίτη

Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος ξεκίνησαν την εκπομπή, με την παρουσιάστρια να παίρνει το λόγο και να μιλάει για την περιπέτεια που έζησε σε γνωστό σούπερ μάρκετ που επισκέφθηκε, για τα ψώνια της εβδομάδας.

Η δημοσιογράφος πήγε στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσει κάποια πράγματα και επειδή είχε ουρά στα τυριά, προτίμησε να πάρει ένα συσκευασμένο τυρί σε φέτες, γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Όταν όμως γύρισε στο σπίτι και το άνοιξε, για να το βάλει στη θήκη του και έπειτα στο ψυγείο, διαπίστωσε πως το τυρί ήταν μουχλιασμένο.

Ανθή Βούλγαρη: «Είναι δυνατόν να είναι αλλοιωμένο το τυρί μέσα στο σακουλάκι;»

Η ίδια έκανε και σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μόλις οι υπεύθυνοι το είδαν, της έστειλαν αμέσως προσωπικό μήνυμα.

«Παίρνω ένα τυρί light, συσκευασμένο, ιδιωτικής ετικέτας. Πάω σπίτι και ανοίγω και τι βλέπω; Μουχλίτσα! Δεν είχε λήξει», είπε χαρακτηριστικά η Ανθή Βούλγαρη και συνέχισε:

«Βαριόμουν να το πάω πίσω. Το ανέβασα στο Instagram και μου έστειλαν οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ να το πάω πίσω, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα… Και ο υπεύθυνος του e-shop και ο υπεύθυνος πελατών. Είναι δυνατόν να είναι αλλοιωμένο το τυρί μέσα στο σακουλάκι;», είπε μεταξύ άλλων η Ανθή Βούλγαρη.

Πηγή: Athensmagazine.gr
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από