«Σπάραξε» on air η Δέσποινα Μοιραράκη: «Είμαι ευγνώμων για την απώλεια του άντρα μου»

«Η ζωή που έζησα μαζί του ήταν ένα πραγματικό παραμύθι».

Η Δέσποινα Μοιραράκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star, μεαφορμή τη νέα σεζόν του Cash or Trash.

Η επιχειρηματίας μίλησε για όλους και όλα και αναφέρθηκε στη Μαρινέλλα, στην οποία ήταν δίπλα μετά την κατάρρευσή της, αλλά και στον αείμνηστο σύζυγό της.

Οι δηλώσεις της Μοιραράκη για τη Μαρινέλλα και τον σύζυγό της
Χαρακτηριστικά η Δέσποινα Μοιραράκη δήλωσε για τη βραδιά όπου η Μαρινέλλα κατέρρευσε στο Ηρώδειο: «Την ώρα που μπήκε η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο, τραγούδησε το πρώτο τραγούδι α καπέλα, ήταν λίγο λαχανιασμένη και στη σκηνή μετά το πρώτο τραγούδι είπε έναν πρόλογο. Μου έκανε τεράστια εντύπωση γιατί η Μαρινέλλα είναι ένα άτομο, το οποίο μιλά με πάρα πολύ μεγάλο ταπεραμέντο.

Την είδα ότι είπε επανέλαβε δύο φορές την ίδια φράση και μετά το τρίτο τραγούδι έφυγε το βήμα της κι έπεσε κάτω. Στην αρχή πίστεψα ότι ζαλίστηκε. Μετά πήγα στα καμαρίνια, έμεινα μέχρι να την πάρει το ασθενοφόρο και ήξερα ότι είχε τις αισθήσεις της. Και τώρα μαθαίνω ότι πηγαίνει καλύτερα κι εύχομαι να την ξαναδούμε πολύ γρήγορα».

Έπειτα, η Δέσποινα Μοιραράκη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για την απώλεια του συζύγου της. «Αυτό που βλέπετε εσείς είναι η εξωτερική εικόνα. Συγγνώμη που… αλλά καταλαβαίνεις ότι συγκινούμαι. Είμαι πολύ δυνατή και ο άντρας μου μού έλεγε «θέλω να είσαι δυνατή, μη μασάς Δεσποινούλα!». Κι αυτή τη στιγμή πορεύομαι στη ζωή μου με την επιθυμία του: να είμαι δυνατή. Είμαι ευγνώμων ακόμα και για την απώλεια του άντρα μου, αλλά και για όλα όσα μου έχει δώσει ο Θεός. Η ζωή που έζησα μαζί του ήταν ένα πραγματικό παραμύθι».

Δείτε το εν λόγω απόσπασμα:

Πηγή: athensmagazine.gr
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από